volani, čipka, prozirne haljine...

Ovaj chic stil zaludio je slavne ljepotice i postao hit proljeća

30.03.2024 u 09:34

Bionic
Reading

U novoj proljetno-ljetnoj sezoni očekujte povratak ženstvenih detalja, poput mašni, volana i cvjetnog uzorka, ali i mnogima omiljenog boho chic stila

Modna kuća Chloé najzaslužnija je za to što nam se ovaj romantični stil vraća na velika vrata, dizajnirajući gotovo cijelu novu kolekciju s boho chic elementima.

Haljine s volanima sada dolaze u laganim, gotovo prozirnim materijalima te zaigranih, asimetričnih rubova, a upravo ovakvi detalji u ovaj klasičan, a neki bi rekli i starinski stil, unose dozu modernosti i avangarde.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ovakvi detalji ubrzo su osvojili srca modnih zaljubljenica, trendseterica i holivudskih zvijezda te smo u kratkom ruku imali prilike vidjeti niz slavnih ljepotica u boho chic stilu.

Primjerice, Sienna Miller prošetala se ulicama Pariza u bijeloj čipkastoj slip haljini, pravom boho klasiku, a uparila ju je s trendi kožnom bomber jaknom i sandalama na visoku platformu.

  • +6
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/ / SHUTTERSTOCK

Boho chic stil osvojio je i Rihannu. Pop zvijezda nedavno je nosila mini suknju s čipkom u efektnom spoju s maksi kožnim kaputom, dajući moderan prizvuk stajlingu.

S druge strane, kao oličenje ovog klasičnog ženstvenog stila vidjeli smo pjevačicu Rosé u haljini od prozirnog šifona i lepršavih volana duž struka i rukava, a sve s potpisom Saint Laurenta.

Ako želite isprobati ovaj stil, čini se da su upravo suknje trenutno najpoželjniji komad jer su u spoju čipke i volana nedavno viđene i Ana de Armas te Zoe Kravitz, jasno nam dajući do znanja da je riječ o trendu koji ćemo uskoro viđati na svakom koraku.

ASHLEY ROBERTS

U divnoj proljetnoj haljini i cipelama koje noge čine duljima privukla je sve poglede

Pogledaj galeriju