Mal-divno

Severina uskočila u bikini i pokazala kako kombinira znakovit nakit i pazi na detalje čak i dok je na plaži

22.02.2023 u 12:06

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih Splićanki iskoristila je zimske mjesece u Hrvatskoj za putovanje u egzotične i toplije krajeve. U društvu sina Aleksandra Severina provodi veljaču na Maldivima, a pokazala je da čak i na odmoru njeguje svoj uvijek dotjeran i njegovan izgled

Splitska pjevačica Severina već nekoliko dana 'gušta' na Maldivima, a u dobrom društvu apsolutno je procvjetala. Sa sinom Aleksandrom i menadžerom Tomislavom Petrović prepustila se rođendanskom slavlju i nakon dobre zabave produžila odmor na pješčanim plažama prekrasnih Maldiva.

Rijetko kad možemo vidjeti Severinu nesređenu, a egzotični Maldivi svakako nisu bili prilika za to.

U šljokastom trobojnom bikiniju pokazala je ženstveno tijelo, a poznata Splićanka gaji i ljubav prema nakitu. Narančasto-ljubičasti gornji dio i plave gaćice bikinija kombinirala je s velikim smeđim sunčanim naočalama i velikim smeđim naušnicama u obliku ringova. Iako decentne, Severinine ogrlice privukle su posebnu pozornost.

Riječ je o kraćoj ogrlici s privjeskom biserom i dužoj ogrlici s djetelinom s četiri lista, najpoznatijim simbolom sreće.

Pjevačica ovih dana svakako živi svoje sretne dane jer je sa sinom otputovala na egzotične Maldive te su proslavili njegov jedanaesti rođendan. Severinin mezimac rođendan dijeli s njezinim menadžerom, koji se također pridružio slavlju na plaži.

  • +9
Severina u varaždinskoj Areni Izvor: Promo fotografije / Autor: MATEA SMOLČIĆ SENČAR I DARIO HORVAT