MODNA INVESTICIJA

Ovaj baloner od 50 eura najpametnija je kupnja koju možete obaviti uoči proljeća

31.01.2024 u 11:31

Bionic
Reading

Dobar baloner modni je klasik kojim nikad ne možete pogriješiti, a vrlo je visoko na popisu 'must have' komada i za prijelazno razdoblje poput proljeća ili jeseni

Dakako, kao i uvijek kad krene hype, najbolje je biti među prvima i ugrabiti taj proizvod dok ga još ima, pa ga što prije dodajte u svoju online košaricu.

Savršeno krojen baloner uvijek je dobra ideja, a H&M nas je baš ugodno iznenadio svojim pristupačnim proizvodom zbog kojeg neće puno trpjeti ni vaš novčanik.

Svako malo nas omiljeni švedski brend H&M oduševi svojim fantastičnim kreacijama, a cool baloner po cijeni od 50 eura (odnosno 49.99 eura) najpametnija je kupnja koju možete obaviti uoči proljeća.

  • +17
Baloneri Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Klasičnog bezvremenskog dizajna s dvorednim kopčanjem i remenom te duljine do sredine lista, ovaj je baloner odlična investicija koja će vam dobro doći u mjesecima pred nama.

Dolazi u dvije temeljne boje - klasičnoj bež i elegantnoj crnoj - a odlična je stvar da je načinjen od 100 posto pamuka te se može prati u perilici rublja.

Ako volite oversized krojeve, dobar je savjet uzeti veći broj. Koju god boju odabrali, ovo je najbolja opcija za proljeće, ali i jesen, s obzirom na svestran dizajn.

Svidjet će se i ljubiteljicama poslovne elegancije, ali i onima koje vole nešto ležerniji stil, pa ga možete nositi i s tenisicama, čizmama na petu, loafericama...