SOFIA RICHIE GRAINGE

Ikoni tihog luksuza sjajno pristaju hit tenisice za kojima su poludjele trendseterice

31.01.2024 u 10:42

  • +6

Sofia Richie

Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Sofia Richie Grainge (25), koju mnogi nazivaju novom ikonom estetike tihog luksuza, redovito briljira svojim stajlinzima osmišljenima do zadnjeg detalja

Uvijek bira nevjerojatne komade bezvremenskog stila te ih vješto uklapa u svoje fantastične stajlinge, za koje je zaslužila samo najbolje ocjene.

Ni u trudnoći ne odustaje od svojih mladenačkih izdanja koja joj dobro pristaju.

Efektan pulover na pruge predimenzioniranog stila u kombinaciji crne i bež već je neko vrijeme apsolutni must have, a kći Lionela Richieja bez greške ga je spojila s udobnim crnim tajicama i bijelim tenisicama švicarskog brenda On.

tihi luksuz

Udobne i jeftine: Nova ikona stila najpopularnije tenisice nosi uz kaput o kojem mnogi maštaju

Pogledaj galeriju

Prepoznatljive po potplatima nalik balončićima, godinama su bile omiljen i gotovo ekskluzivan odabir trkača, a zbog svoje udobnosti počele su ih nositi i mlade mame gurajući kolica, djevojke u odlasku u šoping ili muškarci koji su odlazeći kući s posla poželjeli nositi nešto ugodnije od krutih cipela. U posljednje vrijeme bilježe ogroman porast popularnosti, a ovisno o modelu, cijene im se kreću oko 200 eura.

Od glumca Piercea Brosnana, preko modne ikone Gisele Bündchen, do velikog tržišta mladih roditelja koji su u potrazi za udobnošću te IT stručnjaka, ove su se tenisice pozicionirale kao must have obuća srednje i visoke klase.

Supruga Elliota Graingea (30), s kojim očekuje prvo dijete, ovaj je stajling podignula minimalističkom vrećastom torbom, a kosu je nosila mladenački raspuštenu s blagim uvojcima i razdjeljkom po sredini.