DOBRO IH UPAMTITE

Ova modna pravila morate znati do tridesete

06.02.2014 u 09:05

Bionic
Reading

U dvadesetima ste možda bili zbunjeni modnim trendovima i tražili što vam odogvara, ali do 30. ste se trebali pronaći i plivati svojim stilom kao riba u vodi

Slavna američka glumica Olivia Wilde otkrila je za msn.living što svaka žena mora znati o modi do 30. te zašto su ove četiri stvari must have u ženskom ormaru. Budući da se i sama približava tridesetima, Olivia zaključuje da je većina žena dotad već izgradila osobnost, a u modnom smislu lako je može upotpuniti nezamjenjivim komadima u svakodnevnom odijevanju.

1. Savršene crne cipelice

Naravno, to moraju biti cipele na petu. Ciljajte na cipele u kojim možete izdržati radni dan, jer nije toliko bitna visina pete koliko cijeli oblik i kvalitetan materijal od kojeg je cipela izrađena. Nemojte odabrati ekstremno oble ili šiljaste vrhove, već pronađite klasik u kojem ćete se uvijek osjećati ugodno i trendi. Osim toga, takav tip cipele lako se može prilagoditi poslovnom i privatnom svijetu, posebno ako često nakon posla direktno idete negdje dalje.

2. Torbica

Četvrtasta strukturirana torbica srednje veličine također će pokriti sva događanja koja imate u jednom danu. Ako je još kombinacija raznih tekstura poput kože, željezne kopče i lanca umjesto naramenice u pitanju, to bolje.

3. Predimenzionirani sat

Kada idući put budete birali sat, neka se vidi i bude velik. Takvi satovi jednostavno idu uz sve osim glamurozne haljine na crvenom tepihu, ali koliko ste puta prošle godine bili u takvoj situaciji? Dakle, predimenzionirani sat odličan je izbor za svakodnevni posao, od sportske majice i omiljenih traperica vikendom.

4. Jedinstven komad nakita

Bez obzira na to radi li se o otmjenom komadu nakita ili otkačenom detalju, bitno je da imate jedan komad koji odražava vašu osobnost. To mora biti komad nakita koji će podignuti svaku kombinaciju, a neće se nametati kada nosite raznobojne boje i teksture na odjeći.