Evo kako jE nositi

Ova modna kombinacija vraća se u velikom stilu

22.08.2017 u 06:43

Bionic
Reading

Traperice i 'zgodni top' kombinacija je koja je prošlog desetljeća smatrana neuglednom i često povezivana s pop zvijezdama u negativnom kontekstu, no danas uživa veliko zanimanje modne javnosti

Zahvaljujući dizajnerskim brendovima poput Saint Laurenta ili Alexandera McQueena, ova specifična kombinacija doživljava modnu renesansu. Oba brenda u aktualnim kolekcijama predstavila su njene svježe verzije parirajući baršunastim topovima trapericama boyfriend kroja ili trapericama s vezenim detaljima i korzetnim topovima cvjetnog uzorka.

Razlog za veliki povratak ove kombinacije modni eksperti vide u pojavi novih stilova traperica. Ovaj je vječni odjevni komad poznat po udobnosti, svestranosti i laskavom efektu na liniju, ako se odabere odgovarajući, tako da nije nimalo iznenađenje to što ga želimo prerađivati za različite modne scenarije.

Ovo su neki od svježih načina na koje možete nositi kombinaciju traperica i topa.

Modno blještavilo

Kombiniranje traperica s presijavajućim topom istog trenutka osigurava modno pomaknut izgled. Poput glumice Lily Collins, odaberite model koji pokazuje manje kože i kombinirajte ga s klasičnim parom traperica. Kako ističu modni stručnjaci, napokon možete izvaditi sjajne odjevne komade koji često stoje spremljeni u stražnjoj strani ormara za posebne prilike. 

Moć svilene bluze

Dobar par traperica i svileni primjerak bluze bezvremenska je kombinacija koja često daruje odgovor na modne dileme. Ova kombinacija odlično će izgledati u večernjim satima uz dodatak upečatljivog nakita ili ruža, za posao kad se ne morate pridržavati specifičnog kodeksa odijevanja ili zabavu kada ne želite izgledati pretjerano sređeni.

Glatki top od svile

Svileni top slip u paru s trapericama i visokom potpeticom kombinacija je kojom ne možete pogriješiti. Kako ističu modni stručnjaci, postoje načini na koje ćete osigurati to da ona nema retro prizvuk, a to ćete postići odabirom traperica nedovršenih rubova ravnih ili nogavica zvonolikog oblika.

Spomenuti modeli traperica u paru s lepršavim svilenim topom daruju savršeno ležeran izgled u dnevnim i večernjim prilikama.

Igrajte se proporcijama

Modeli topova s predimenzioniranim detaljima veliki su modni hit, a u paru s trapericama ova kombinacija rezultirat će laskavim i trendovskim izgledom.

Traperice širih nogavica i boyfriend kroja posebno će dobro odgovarati topovima predimenzioniranih detalja. Ako ste zabrinuti zbog toga kako ćete spomenutu kombinaciju nositi u jesenskim mjesecima, stručnjaci savjetuju da birate model jakne kaki boje, koji će pristajati odabiru topa.

Jednostavnost prije svega

Ponekad su najjednostavnije kombinacije i najupečatljivije. Klasičan crni top ili u boji bjelokosti s parom traperica čistih linija ima potencijal postajanja bezvremenskom modnom formulom, neovisno o sezoni.

Modni stručnjaci za primjer uzimaju francusku ikonu stila Jeanne Damas i njezino izdanje koje je učinila zanimljivijim promišljenim odabirom obuće i modnih dodataka.