REDEFINICIJA LUKSUZA

Ova jahta ima jacuzzi u pramcu i superautomobil u krmi

27.12.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Luksuzne jahte baš i ne spadaju u program Autozone, no kada dolaze s vlastitom garažom i superautomobilom teško ih je zanemariti

Strand Craft 166 pokušat će riješiti standardnu boljku luksuznih plovila – mobilnost nakon usidrenja. Složit ćete se da nije neka fora krenuti javnim prijevozom u obilazak mjesta u koje ste netom uplovili u jahti koja vrijedi nekoliko desetaka milijuna eura, mnogo bolji izbor je kakva egzotična zvjerka sa 600-tinjak KS, zar ne?

U Strandu su svoje novo plovilo Craft 166 odlučili opremiti upravo ovakvim konceptom, a kupac će uz jahtu dobiti i superautomobil o kojem trenutno znamo samo da će razvijati 620 KS iz motora V8 te juriti više od 300 km/h.

Naravno, automobil nije i jedina svijetla strana Craftove zvjerke. Pet luksuzno opremljenih soba, jacuzzi u pramcu i 52-inčna plazma kojom se upravlja Appleovim iPadom samo su djelić svega što bi svako putovanje trebalo učiniti ugodnijim doživljajem.

Ako vam sve nabrojano zvuči poznato, to je stoga što je Strand već predstavio sličan, no manje luksuzan koncept u obliku Crafta 122.