OD OLIMPIJCA DO TV MEKUŠCA

Otkriveno zašto su se rastali Kris i Bruce

09.10.2013 u 17:55

Bionic
Reading

Bruce se navodno nije više osjećao dobro u vlastitoj kući jer su tamo non-stop bile snimateljske ekipe, a on je samo htio malo mira

Izvori bliski paru kažu da je veza između Brucea i Kris Jenner krenula nizbrdo nakon vrućeg kućnog videa Kim Kardashian. Obitelj je dobila svoj reality show, a Kris je počela samouvjereno nositi hlače u obitelji te je sve vodila sama.

'Bruce je izgubio pravo glasa i Kris ga više nije pitala za mišljenje. Nekad je znao spomenuti da ga to muči, ali uglavnom nije ništa govorio. Kris je radila sve što je njoj odgovaralo', dodao je izvor koji je siguran u to da je Kris vukla sve konce, a Brucea se nije ništa pitalo.


63-godišnji Bruce prije Kardashiana bio je poznat kao zlatni olimpijac iz 1976, no reality show promijenio je njegov život.
I dok je Kris gurala karijeru svojih kćeri, on je nekako ostajao sa strane i bavio se stvarima koje ga zanimaju - poput slaganja maketa, helikoptera, vožnje na motoru ili provođenje više vremena sa svojim sinovima.

Nedavno se preselio u kuću u Malibuu gdje je mogao na miru odmarati, što mu je bilo posebno potrebno nakon nedavne operacije na nosu gdje su mu liječnici operirali rak kože. Nakon što je objavljena vijest o njihovom razvodu, Bruce Jenner dobio je mnogo podrške na Twitteru.