SVI IDU NA TULUM

Otkriveni detalji vjenčanja Joška Lokasa i Nataše Janjić

31.12.2012 u 01:11

Bionic
Reading

Iako svoje privatne stvari skrivaju kao zmija noge, otkrivaju se detalji s vjenčanja Nataše Janjić i Joška Lokasa koje će se, po svemu sudeći, pretvoriti u pravi tulum njihovih prijatelja, obitelji i kolega

Već se naveliko priča kako će glumica Nataša Janjić u Novu godinu ući kao gospođa Lokas.

Veliki tulum nakon obreda trebao bi se održati u prostorima Tucmana, a osim obitelji, na zabavi će biti oko 250 uzvanika.

Studio pretpostavlja se da će mladenka odabrati vjenčanicu nekog domaćeg dizajnera koje često promovira.

Vjenčanje je kruna njihove dugogodišnje veze koja je počela na snimanju serije 'Mamutica' prije četiri godine, dok je bivši televizijski voditelj i producent Joško Lokas bio u braku i dok je njegova tadašnja supruga Ivana bila trudna s njihovim trećim djetetom.

Da je svadba najavljena za tulum za Novu godinu, potvrdila je Daniela Trbović.

'Kako moram paziti da ne zasjenim mladenku, mislila sam svratiti na svadbu u trapericama i tenisicama. No, nakon konstruktivnih kritika moje sestre Nataše, odlučila sam se za crnu koktel haljinu', rekla je Daniela.

U ponoć Daniela će poljubiti nekog muškog za sreću.

'Joška Lokasa definitivno ne. Njemu će biti pune ruke Nataše Janjić. Dakle, izbor mi je sužen, ali kako će na tulumu biti ekipa s HTV-a, bacit ću se na nešto muško, pa što bude', rekla je Daniela za Studio.