DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

Otkriveni detalji sprovoda tragično preminulog glumca

15.12.2013 u 12:57

Bionic
Reading

Posljednji ispraćaj tragično preminulog glumca Paula Walkera održan je ovoga vikenda, a njegov pepeo pokopan je u Forest Lawn Memorial Parku na privatnoj ceremoniji koju je organizirao njegov otac

Tijelo tragično preminulog glumca tijekom proteklog tjedna je kremirano, a u subotu ujutro održan je posljednji ispraćaj kojemu su nazočili samo članovi obitelji i najbliži prijatelji. Kako piše Showbizspy, nije bilo vjerskih obilježja, a nakon kratke ceremonije članovima Paulove obitelji predana je američka zastava.

Glumac Paul Walker i njegov prijatelj Roger Rodas preminuli su 30. studenog nakon što su Porscheom udarili u rasvjetni stup, dva stabla i prometni znak.

Paul je prije smrti radio na snimanju filma 'Brzi i žestoki', a Walkerova obitelj rekla je da Paul, da je živ, sigurno ne bi volio da ga se izreže iz filma. 'Rekli su Paulovim kolegama kako ne žele da se Paulova uloga izreže iz filma i kako su sigurni da ni sam Paul to ne bi želio. Paul je jednostavno obožavao biti dio tima 'Brzih i žestokih'. Njegova obitelj poznajte scenariste i producente i znaju da će se prema Paulovoj smrti odnositi s poštovanjem. Ipak, Paulova obitelj je sada najviše usmjerena na brigu oko kćeri tinejdžerice Meadow', otkriva izvor.

Očekuje se da će se snimanje 'Brzih i žestokih' nastaviti krajem siječnja ili početkom veljače 2014.