U KOLICIMA I NA ŠTAKAMA

Otkriven razlog misteriozne ozljede Naomi Campbell

04.01.2013 u 16:32

Bionic
Reading

Naomi Campbell napala je skupina huligana na ulicama Pariza prije mjesec dana i nanijela joj ozljedu noge

Banda razbojnika napala je Naomi Campbell u Parizu gdje je lijepa manekenka boravila prije mjesec dana, a otud i njezina misteriozna ozljeda noge, piše Huffington post.

Skupina huligana napala ju je kada je pokušala ući u taksi, iako nije poznato što su točno ukrali, vjeruje se da su joj željeti ukrasti skupocjen nakit koji je nosila na sebi. Naomi se zbog toga već neko vrijeme kreće uz pomoć štaka i kolica, a njezin je dečko zaposlio i dodatno osiguranje.

'Bilo je zastrašujuće. Naomi vjeruje da su je napadači neko vrijeme motrili i čekali trenutak kada će ostati sama. Napali su je na ulici dok je zaustavljala taksi i opljačkali', otkrio je izvor. 'Ozlijedila je nogu kada su je nasilno gurnuli na tlo. Razumljivo, bila je jako uzrujana i šokirana', rekao je izvor.

Ovo nije prvi put da je Naomi napadnuta. Sličan slučaj dogodio se i 2007. godine na koncertu Led Zeppelina u Londonu. TMZ je kasnije izvijestio da je priča lažna, te da je ona jednostavno izgubila BlackBarry.

Kada je njezin dragi, milijunaš Vladimir Doronin, saznao za ovaj napad, odmah je privatnim avionom odletio k njoj u Vail u Coloradu.