KAO PIPPA MIDDLETON

Otkrivamo vam vježbu za savršenu stražnjicu!

30.05.2011 u 10:44

Bionic
Reading

Poznata britanska trenerica preporučila je set vježbi koje će vam pomoći u nastojanjima da imate stražnjicu poput Pippe Middleton

Opsesija Pippom Middleton i dalje ne jenjava, a glavno pitanje vezano uz mladu Britanku i dalje je: kako postiže da joj

Vježba koju preporučuje Gillian Reeves

stražnjica tako izgleda?! Odgovor na to vruće pitanje dala je britanska osobna trenerica Gillian Reeves koja set vježbi za stražnjicu zove upravo prema princezinoj sestri - P-Middy.

Gillian kaže da je riječ o sjajnim vježbama koje pokreću sva tri glutealna mišića. Upravo ti mišići odgovorni su za lijepi izgled stražnjice kakav ima Pippa.

Prije nego se krenu raditi te vježbe, kaže osobna trenerica, važno je da se tijelo dobro zagrije. Kako biste napravili vježbe onako kako treba, raširite noge i neka vam stopala budu postavljena šire od kukova. Ruke stavite na bedra i lagano savijte koljena.


Nagnite se tako da vam gornji dio tijela – abdomen, prsa i glava – bude paralelan s podom. Glavu dignite i gledajte naprijed. Trenerica napominje da je važno da pri izvođenju ove vježbe trbuh bude čvrst, a kralježnica ravna.

S rukama na bedrima, prebacite težinu tijela na jednu nogu, a drugu ispružite u stranu i pazite da ne bude savinuta te da su koljena u ravnini sa zglobovima. U tom položaju stisnite mišiće stražnjice i ostanite tako nekoliko sekundi.

Nakon toga promijenite stranu, odnosno težinu tijela prebacite na drugu nogu. Napravite nekoliko serija vježbi, nastojte da bude minimalno deset ponavljanja. Ako niste shvatili kako treba izgledati položaj tijela, pogledajte fotografiju.