'staklena kosa'

Kosa Kate Middleton nikad nije bila sjajnija, a evo u čemu je tajna

07.12.2023 u 15:21

Bionic
Reading

Sjajna kosa nalik blistavom staklu postiže se uz posebnu beauty rutinu, a Kate Middleton pokazuje koliko dobro izgleda konačni rezultat

Iako i dalje svoju kosu najčešće nosi u raspuštenim valovima, Kate Middleton unijela je jednu promjenu koja je postala momentalni hit u frizurama. Riječ je o tzv. 'glazed donut' trendu, koji se odnosi na isticanje iznimnog sjaja kose.

Ovaj trend ranije je bio prisutan najčešće u stiliziranju noktiju i postizanju blistavog sjaja kože, no čini se kako će 2024. najveći beauty hit biti upravo sjajna, gotovo staklena kosa.

Popularnost ovog stila počela je rasti krajem studenog kada su princ i princeza od Walesa prisustvovali godišnjem Royal Variety Performanceu u Londonu.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na događaju je Kate Middleton nosila plavozelenu haljinu do poda koju je uparila s dijamantnim nakitom i pripadajućim svjetlucavim clutchem, a teško je reći jesu li sjajniji bili dijamanti ili - njena frizura.

Kako biste i vi postigli efekt 'staklene kose', koji je posebno izazovan u formi valova, ključno je izbjegavati svakodnevnu upotrebu pegli i uvijača koji oštećuju kosu. U beauty rutinu važno je uvrstiti kvalitetne regeneratore te koristiti profesionalne tretmane za kosu koji će joj vratiti sjaj.

skupocjeni nakit

Kate Middleton elegantan stajling začinila dijamantima princeze Diane

Pogledaj galeriju

Prilikom stiliziranja frizure, koristite okrugle četke i fen, a po potrebi pojačajte dojam figarom sa zaštitom od visoke topline. Na kraju nanesite ulje na vrhove i sve učvrstite lakom za kosu.