NAGRADNJAČE

Osvojite poklon-pakete za njegu kose Satinique iz Amwaya

20.09.2016 u 14:52

Bionic
Reading

Satiniqueje inovativna premium marka za njegu kose koja nudi potpuni režim njege kose za sve tipove i potrebe kose. Srž kolekcije SATINIQUE predstavlja kompleks ENERJUVE u kombinaciji s prirodno dobivenim biljkama

nanstvenici su ujedinili svoje znanje o prehrani i ljepoti kako bi spojili inovativne sastojke za zdravlje kose s pomno odabranim biljkama i hranjivim tvarima. Zbog toga proizvodi za hidrataciju kose sadrže pažljivo odabranu mješavinu kukui ulja, poznatog po svom učinku pomlađivanja i smirivanja što pomaže u obnovi sjaja i elastičnosti kose, i pro-vitamina B5, hranjive tvari dobivene iz prirode koja hidratizira, rehidrira, štiti i čini pramenove kose sjajnim.

Ove aktivne sastojke upotpunjuje ekskluzivni kompleks za obnovu prirodnog i zdravog izgleda kose Enerjuve. Savršen za preobrazbu suhe kose bez sjaja ili neukrotive u prekrasnu, glatku i njegovanu kosu.

Enerjuve, koji je isključivo Amwayev sastojak ispravlja negativni naboj u oštećenoj kosi. Enerjuve se koristi za njegu različitih oštećenja kose i djeluje na više razina što preobražava kosu i daje joj zdrav i življi izgled nego ikad prije. Enerjuve – pozitivno nabijen kompleks s lipidima za jačanje kose, kreatinom za učvršćivanje kose i 18-MEA za zaglađivanje kose koji je patentiran u SAD-u.

Svi proizvodi Satinique unaprijeđeni su s pažljivo odabranim voćnim i cvjetnim mirisima koji čine posebnim iskustvo uporabe i bude naša osjetila. Sadrže tri mirisa - od kojih je svaki posebno razvijen za specifične potrebe.

Amway poklanja čitateljicama tportala dva paketa koja sadrže tri proizvoda za njegu kose (Satinique - šampon i regenerator za hidrataciju kose te balzam za ravnanje kose), a  dobitnice su Danijela Kovačevićiz Jadranova i Slavica Kotaraciz Bjelovara kojima će pokloni stići na kućnu adresu.