NAGRADNJAČE

Osvojite poklon pakete Niveinih proizvoda za kosu

18.07.2016 u 15:44

Nivea frizure

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Užurbani raspored, rani poslovni sastanci i nedostatak vremena u kupaonici – svima su nam poznata takva jutra. U takvim situacijama, često smo prezauzeti da bismo nešto posebno napravili sa svojom kosom, ali svejedno želimo da izgleda dobro. Ovogodišnji trendovi svode se na prirodne frizure i teksture. Prirodan izgled može se postići bez puno aparata i proizvoda za styling. Ležerni valovi, uvojci, 'neuredne' i razbarušene frizure su IN – vrckav izgled, ali s blistavom i njegovanom kosom

Često postavljamo pitanje kako napraviti savršenu prirodnu frizuru u manje od pet minuta? Donosimo vam nekoliko savjeta jednostavnih i brzih frizura s kojima možete postići prirodan izgled u nekoliko minuta ;)

Polupunđa

Za ovu modernu frizuru, odvojite kosu na vrhu glave i uvijte ju u neurednu punđu. Pustite nekoliko pramenova da 'nemarno' strše kako bi frizura bila što prirodnija i ležernija.

Neuredna niska punđa
Ovo je ležerna verzija klasične punđe. Nanesite pjenu za kosu na korijen i sušite kosu naglavačke kako biste postigli dodatni volumen. Spustite kosu i oblikujte u niski konjski rep. Nakon toga, samo omotajte kosu oko korijena repa u punđu i učvrstite ukosnicom. Ne zamarajte se ako nije savršena, što ležernije to bolje.

Voluminozan niski rep
Niski rep je must have ležerna frizura ovog ljeta. Kosu svežite čvrsto u rep, a potom podignite par pramenova iznad gumice za kosu. Tako ćete kosi dati volumen i učiniti frizuru što prirodnijom.

Kako bi vaša frizura izdržala cijeli dan možete je dodatno 'ojačati' s Nivea Volume Care sprejem za kosu koji pruža ekstra jako učvršćivanje i održava volumen tijekom cijelog dana. To je odličan proizvod za završni 'dodir' i učvršćivanje kose kada ste napravili frizuru, a svi nemirni pramenovi bit će pod kontrolom. Bez obzira koju od ovih frizura odabrale, ne zaboravite - prirodno je IN :)

Nivea poklanja čitateljicama tportala 10 paketa (Volume Care sprej+Volume Care pjena), a dobitnice su Jelena Durdov, Marija Rakuljić, Marija Birač, Tea Ljiljanić, Željka Rakuljić,
Jelena Grgić, Verica Smetiško, Slavica Caktaš, Ksenija Bischof i Nives Kovačić kojima će pokloni stići na kućnu adresu.