vrhunac trilogije

Osvojite novu knjigu Dr. Kenana Crnkića 'Nadživjeti život'

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 25.04.2019 10:14
  • Objavljeno 18.04.2019 u 15:09
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Dr. Kenan Crnkić autor je velikih regionalnih bestellera o uspjehu i sreći. Na području jugoistočne Europe njegove su knjige doživjele višestruka izdanja i prodane su u više od 250.000 primjeraka

Njegova nova knjiga Nadživjeti život vrhunac je trilogije život – sreća – uspjeh, pisane prepoznatljivim stilom koji odiše jednostavnošću, inspiracijom i lakoćom čitanja. Ova knjiga daje odgovore na vječita životna pitanja: kako se nositi sa problemima i iskušenjima, uvredama i ogovaranjima, izdajama i razočarenjima, prijateljima i neprijateljima. Kako prepoznati istinsko dobro i skriveno zlo, razlikovati cijenu od prave vrijednosti, kako upravljati promjenama i donositi mudre odluke. Pomaže otkriti koja je to investicija najsigurnija, a istovremeno donosi najveći povrat, zašto zaboraviti i kada oprostiti te zašto je tvoje samo ono što daš.

Iz života nitko ne izlazi živ. Osim onih koji ga nadžive.

Ova knjiga namijenjena je onima koji imaju snage i hrabrosti krenuti tim putem.

Svima onima koji žele biti autori, a ne samo puki čitaoci knjige svoga života.

Onima koji su spremni krenuti putem istinskih velikana.

Onima čiji život postaje najljepša priča ikada ispričan.

Službena promocija ove jedinstvene knjige, za kojom već sada vlada ogroman interes, simbolično će se održati na svjetski Dan knjige u utorak u knjižari Hoću knjigu Megastore (Bogovićeva ul. 7, Zagreb) s početkom u 18:30 sati. Uz dr. Crnkića, knjigu će predstaviti Alis Marić, autorica popularnog bloga Čitaj knjigu i Ivana Glavaš, glavna urednica izdavačke kuće Iris Illyrica, a nakon razgovora s gostima, autor će održati zanimljivo transformacijsko predavanje u trajanju od 45 minuta.

Tri najbrža čitatelja Tportala koja odgovore točno na nagradno pitanje koji su naslovi prva dva bestsellera dr. Crnkića osvojit će knjigu Nadživjeti život. Dobitnici su Radmila Birač, Katarina Škorvaga i Andrea Novaković.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!