NAGRADNJAČE

Osvojite novi osvježavajući L’Occitaneov poklon – mirisni duo Cédrat

08.07.2015 u 08:56

Bionic
Reading

L’Occitane je kreirao novu kolekciju Cédrat za muškarce s profinjenom svježinom citrusa te predstavlja toaletnu vodicu i proizvode za njegu lica i tijela namijenjene specifičnim zahtjevima muške kože

L’Occitane je uistinu impresioniran cedratom te je želio svima predstaviti njegove izuzetne esencije dobivene destilacijom. Također, želio je kupcima ponuditi druge dobrobiti ovog voća kojem se već od antičkog doba pripisuju ljekovita svojstva. Imajući to na umu, L’Occitane je kreirao nove formule za njegu kože koje u srcu nose cedrat kako bi u njegovim dobrobitima uživali muškarci.

L’Occitane je za svoje formule odabrao cedrat s otoka ljepote, Korzike. Članovi malih organskih zadruga iz općine Linguizzetta u Gornjoj Korzici uzgajaju stabla cedrata, čije plodove beru zimi, čim dozriju. Prvobitno se cedrat kandirao i od njega proizvodio liker. Posebno se cijenio zbog citrusnog mirisa, a kasnije je prepoznat i njegov revitalizirajući učinak na kožu.

EAU DE TOILETTE CÉDRAT, 100 ml
Zelene, citrusne, razigrane i iskričave mirisne note otkrivaju val istinske svježine. Ubrzo potom razotkrivaju se zagasite drvenaste note koje ovom mirisu daju profinjenost. Prirodna elegancija iskričavog cedrata isprepliće se s bergamotom. Aromatično začinsko bilje i lagano zagasita drvenasta baza zaokružuju miris u sofisticiranu harmoniju.

Mirisna piramida:
Gornje note: bergamot i cedrat
Srce mirisa: muškatni oraščić i plavi đumbir
Donje note: cedar i cashmeran

Otkrijte sve proizvode za njegu tijela CÉDRAT s iskričavim mirisnim notama koje će u trenu uljepšati vaš dan!

Gel za tuširanje, 250 ml; dezodorans u stiku, 75 g; toaletni sapun, 100 g

CÉDRAT NJEGA LICA ZA SVJEŽINU I VITALNOST
Ekstrakt organskog cedrata djeluje kao snažan stimulans koji stanicama kože daje energiju. Ovaj revitalizirajući učinak još je intenzivniji zahvaljujući aktivnim sastojcima s visokom koncentracijom minerala i iznimnim osvježavajućim svojstvima. L’Occitane je tu kombinaciju obogatio aktivnim sastojcima koji imaju iznimnu snagu hidratacije i sposobnost neutraliziranja sebuma. Nastala je formula prilagođena specifičnim zahtjevima muške kože, kreirana tako da regulira prekomjerno izlučivanje sebuma, kao i problem dehidrirane kože. Rezultat je kolekcija Cédrat za njegu lica s potpunim djelovanjem - savršen izbor za svakodnevnu njegu zahtjevne muške kože.

Otkrijte proizvode za njegu lica CÉDRAT: pročišćavajući gel za lice, 150 ml; gel za potpunu njegu lica, 50 ml; gel za brijanje, 150 ml te balzam nakon brijanja, 75 ml. Sve detalje o novoj, iznimno osvježavajućoj kolekciji za muškarce CÉDRAT, kao i ostale L’Occitanove proizvode, potražite na: www.loccitane.hr.

Otkrijte i vi val istinske svježine uz mirisne note CÉDRATA! L’Occitane poklanja 5 x mirisni duo CÉDRAT: EAU DE TOILETTE CÉDRAT, 100 ml i GEL ZA TUŠIRANJE CÉDRAT, 250 ml.

Svaki dan od 6. do 10. srpnja 2015. odgovorite točno na nagradno pitanje i osvojite jedan mirisni duo CÉDRAT.

Točno odgovorite na pitanje i osvojite osvježavajući L’Occitaneov poklon – mirisni duo CÉDRAT - EAU DE TOILETTE CÉDRAT, 100 ml i GEL ZA TUŠIRANJE CÉDRAT, 250 ml, a dobitnik je Ivan Polović iz Karlovca.