NAGRADNJAČA

Osvojite nove Veet proizvode za depilaciju!

12.05.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Vrijeme je da otkrijemo svoju kožu! Dolaskom toplijeg vremena njega kože postaje prioritet. Koži želimo pružiti najbolju njegu za glatki i svilenkasti izgled. Zato je Veet lansirao novu liniju proizvoda za lakše, brže i ugodnije depiliranje uz vrhunsku njegu kože

Tajna izvanredno glatke kože krije se u novim proizvodima Veet Suprem' essence koji vašu kožu vlaže, čine ju glatkom i mekom na dodir, s prekrasnim, laganim mirisom, a sadrže posebnu mješavinu esencijalnih ulja, te su obogaćeni sastojcima za hidratiziranje i hranjenje kože.

Veet Suprem' essence trake s hladnim voskom vašoj koži pružaju istinsku udobnost. Učinkovita mješavina esencijalnih ulja i miris crvene ruže vašu kožu čine baršunasto glatkom do četiri tjedna. Potrebno vam je samo nekoliko sekundi. Zagrijte traku s voskom među rukama, nanesite i uklonite.

Tportal i Veet nagrađuju vas s pet paketa proizvoda Veet Suprem' essence. Pet čitatelja koji točno odgovore na nagradno pitanje postat će vlasnici cijele linije proizvoda Veet Suprem' essence koja ukljulčuje Veet Suprem' essence depilacijske trake s hladnim voskom, kremu za depiliranje, spray on kremu i in shower depilacijska kremu, a sve što trebate je točno odgovoriti na sljedeće pitanje.

Poklon pakete su osvojili:

Hrvojka Gregur
Nadica Bužić
Milena Horvat
Borna Poljak
Katarina Tomić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.