NAGRADNJAČA

Osvojite nove Aussie Miracle Recharge sprejeve za kosu

01.07.2014 u 09:40

Bionic
Reading

Ovoga ljeta i kosa treba osvježenje, a voditeljica i ekonomistica Korana Gvozdić otkrila je nove sprejeve za kosu Aussie Miracle Recharge sprejeve za kosu koji joj omogućavaju dodatnu njegu bilo gdje i bilo kada uz neodoljiv miris ekstrakta australskih biljki

Na hrvatskom tržištu odsad su dostupni čudesni Aussie Miracle Recharge sprejevi koji će vašu kosu u nekoliko sekundi osvježiti i vratiti joj savršen sjaj. Filozofija marke Aussie koja kaže kako postoje važnije stvari u životu od kose, ali možemo početi s njom utkana je i u ovaj proizvod koji se nakon nanošenja ne ispire, niti otežava kosu.

'Mislim da u svoje, ali i u ime brojnih drugih žena, mogu samo reći – palac gore za ovakav proizvod. Aussijevi sprejevi za kosu su fenomenalni i svaki me osvojio svojim jedinstvenim sastojcima i apsolutno predivnim mirisima. Oduševljena sam praktičnošću spreja, jer ga svaka djevojka i žena može koristiti u gotovo svim prilikama. Ja ga volim imati u torbi ili u autu tako da mi je pri ruci kad mi zagusti s vremenom, a moja kosa treba brzo osvježenje', ističe prelijepa voditeljica i ekonomistica Korana Gvozdić, ujedno i zaštitno lice Aussijevih sprejeva u Hrvatskoj.

Nova kolekcija sprejeva Aussie Miracle Recharge vraća sjaj kosi, štiti je od jakoga sunca te povećava volumen, a njihova lagana formula ne otežava kosu. Za čudesno osvježenje svoje kose žene mogu birati između pet linija sprejeva koliko ih je trenutačno na našem tržištu.

Aussome Volume vidljivo poboljšava volumen kose, ali i raspoloženje, zahvaljujući ekstraktu australskih morskih algi Kelp. Luscious Long s ekstraktom australskog jasmina namijenjen je dugoj kosi i poput čarobnjaka spriječava njezino zapetljavanje, dok Moisture sadrži ulje makadamije koje osvježava suhu kosu i vraća joj izgubljenu vlagu i sjaj. Frizz Remedy brzo zaglađuje i umiruje nestašnu kosu bez osjećaja težine zahvaljujući ulju sjemenki jojobe koje je, također, i ključni sastojak spreja Miracle Hair Insurance. Ulje sjemenki jojobe je, uz dodatak pantenola, pravi spasitelj za slabu i oštećenu kosu.

Klokan, zaštitni znak ove popularne marke, sa sobom uvijek donosi najbolje iz prirode, što ni ovoga puta nije izostalo iz bočica. 'Aussijevi proizvodi sadrže odlične sastojke, od hranjivog ulja makadamije i jojobe, australskog jasmina do čudesnih morskih algi. Aussie istu filozofiju slijedi sa svakim novim proizvodom, pa tako i sa sprejevima Miracle Recharge koje će zasigurno prigrliti velik broj žena, posebno u ovim ljetnim mjesecima kada kosa izložena suncu treba još intenzivniju njegu i zaštitu te vraćanje sjaja', istaknuo je poznati hrvatski frizer i hair stylist Mijo Majhen te dodao kako je dodatna prednost spreja što se može nanositi i na mokru i na suhu kosu.

Mnogi su se već u to uvjerili, a i sigurno ćete i vi - uz najnoviji Aussie sprej u potpunosti ćete uživati u svojoj svakodnevici bez gubljenja vremena na beskrajnu brigu o kosi. Pozdravite ljeto i uživajte u najnovijem aussastičnom doživljaju!

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja četiri paketa koji sadrže šampon, regenerator i najnoviji sprej za kosu!

Nagradu su osvojile:

Marijana Rameša
Jelena Hižak
Jasna Stojanović
Anamarija Helena Milardović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.