NAGRADNJAČE

Osvojite Nescafé Dolce Gusto aparat za kavu

21.04.2017 u 11:23

Bionic
Reading

NESCAFÉ Dolce Gusto, brend koji je na hrvatskom tržištu poznat po prvom zatvorenom sustavu za kavu i jedinom koji omogućuje pripremu različitih vrsta napitaka u istom aparatu, jednom čitatelju tportala daruje Krups Dolce Gusto aparat za kavu

Danas ljubitelji kave, više no ikad, osim kvalitete žele i sofisticirano iskustvo ispijanja omiljenog napitka. Brend Nescafé Dolce Gusto poznat je po pomicanju granica – od najnovijih tehnoloških rješenja i originalnih dizajna aparata za kavu do široke palete vrhunskih okusa kave koja zadovoljava i najzahtjevnija nepca.

Inspiriran kapljicom kave, Drop aparat novo je remek djelo uz koje ste samo jedan dodir udaljeni od šarenila boja i okusa vaših omiljenih napitaka. Kao i drugi, Nescafé ® Drop je nastao zajedničkim naporima dvije vodeće svjetske kompanije: Krups i Nestle – vodeća u proizvodnji kave Nescafe.

Aparat ima Flow stop funkciju - Pametno LED sučelje osjetljivo na dodir za odabir količine napitka tako da možete odabrati između personaliziranja napitaka ručno ili automatskog zaustavljanja. Zbog visokog tlaka od 15 bara i dovoda vruće vode u kapsulu, okus kave je izuzetan.

Aparat za kavu je napravljen za one koji ne žele trošiti svoje dragocjeno vrijeme. Šalica kave će biti spremna u 30 sekundi. Za sigurnost brine automatsko isključivanje nakon 5 minuta, što i štedi energiju. Moguće su 4 postavke visine pladnja za otjecanje tekućina. Spremnik za vodu ima kapacitet 0,8 l. Dimenzije: 38 x 31 x 27,5 cm.

Za više informacija posjetite: https://www.dolce-gusto.hr/

Nescafé Dolce Gusto čitateljima tportala daruje jedan Drop aparat za kavu, a dobitnik je Zorana Braić.