nagradnjače

Osvojite sprej za stopala Hansaplast Silver Active

12.04.2017 u 13:04

Bionic
Reading

Naša stopala nas nose, stoje s nama, trče s nama, skaču s nama, vježbaju s nama - u životu ćemo na stopalima proći oko 160,000 kilometara - zar onda ona ne zaslužuju malo njege? Hansaplastov stručnjak za stopala pomoći će vam da vam stopala izgledaju sjajno

Stopala se mogu znojiti i razviti neugodni miris. Kako se svako stopalo znoji i većinom je zarobljeno u čarapama i cipelama, ovo je prirodna stvar. Interakcija ova dva faktora zajedno s bakterijama uzrokuju pojavu neugodnih mirisa.

Stopala imaju više žlijezda znojnica od bilo kojeg drugog dijela tijela (oko 500 po kvadratnom centimetru). Znoj sam po sebi ne smrdi, no stopalo je zarobljeno u čarapi i cipeli, a mikroorganizmi tu nalaze idealnu okolinu. Oni se množe u vlažnom i toplom okruženju. Proizvodi metabolizma često uzrokuju neugodne mirise.

Osim dobre higijene stopala, dezodoransi za stopala ili anti-perspiranti su ključni za smanjenje znojenja i neugodnih mirisa stopala. Sprej za stopala diskretnih mirisa pomaže tijekom toplog i vlažnog vremena: Hansaplast nudi dva rješenja, a oba se mogu koristiti svakodnevno jer su dermatološki testirani i nježni prema koži.

Hansaplast Fresh Active svježeg je mirisa, pouzdan dezodorans koji će zaštititi stopala od neugodnih mirisa i održati ih svježim čitav dan. Koristite sprej nakon kupanja i tuširanja za ugodni osvježavajući osjećaj i spriječiti atletsko stopalo.

Znojite li se mnogo, upotrijebite Hansaplast Silver Active - sprej za stopala. Ovaj novi, visoko učinkoviti anit-perspirant pouzdano će zaštititi od neugodnog mirisa i znojenja do 48 sati. Antiperspirant djeluje svojim poznatim aktivnim sastojkom aluminij klorid heksahidratom. Proizvod sadrži ione srebra koji svojim visoko učinkovitim antibakterijskim svojstvima djeluju na nastajanje neugodnih mirisa stopala. Antibakterijsko djelovanje Hansaplast Silver Active spreja spriječava i pojavu atletskog stopala.

Hansaplast čitateljima tportala daruje dva Hansaplast Silver Active spreja za stopala, a dobitnici su Marin Bjeliš i Davor Uremović.