NAGRADNJAČA

Osvojite dizajnersku majicu, remen i sat - dobitnici

10.08.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Fashion.hr i tportal.hr su za sve ljubitelje mode pripremili vrijedne i originalne nagrade - Doveove majice by Robert Sever, remene by Ivica Klarić i sat ToyWatch!

Uspješna suradnja brenda Dove i vodećeg modnog koncepta fashion.hr-a već sezonama na pisti predstavlja rezultate inspirirane filozofijom stvarne ljepote za koju su dosad svoje unikatne kolekcije lansirala najveća domaća dizajnerska imena. Među prvima je svoju viziju u Doveovom duhu predstavio poznati domaći dizajner Robert Sever, koji se u novoj sezoni ponovno vratio u ulozi kreativnog tumača kampanje 'Stvarne ljepote', ovaj put s porukom '100% svoja'.

U kontekstu jednostavnog, ali upečatljivog minimalizma, Robert Sever odlučio je upotrijebiti svoju slavnu maštu u oslikavanju da bi istu tehniku aplicirao na bijelu majicu. Po riječima dizajnera, u ormaru svake žene bijela majica predstavlja klasiku koja se uvijek rado konzumira i miješa uz različite odjevne kombinacije. Njezina sofisticiranost i transformacija u kombinaciji s neodoljivim ženstvenim motivom predstavljaju pravi modni pogodak.

Ivica Klarić također je dizajnirao komad u suradnji s Doveom, ali za muškarce. Remen IK za Dove nosit će svaki muškarac koji se osjeća ugodno u svojoj koži.

Marli, poznata urarska tvrtka, nedavno je postala ekskluzivni distributer satova ToyWatch. Sat ToyWatch stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući svom dizajnu, velikom izboru boja te slavnim osobama koje su prepoznale taj brend kao must have. Među njima nalaze se Michelle Obama, Oprah Winfrey, Alicia Keys, Naomi Campbell, Madonna, Michael Jordan, Silvester Stallone, Sandra Bullock te mnogi drugi.

Satovi ToyWatch razlikuju se po brizi za detalje, uravnoteženim oblicima i stalnoj potrazi za inovativnim materijalima, u rasponu od polikarbonata, svijetlog i transparentnog, do materijala plasteramik, svestranog te širokog spektra boja, do silikona, mekanog i udobnog. Kolekcije stvorene s ironijom i inventivnošću, ali ipak s klasom i stilom, novo su tumačenje luksuza.

Zahvaljujući upravo toj sofisticiranoj jednostavnosti, ToyWatch je postao sinonim za novi i zaigrani, nestašni luksuz, sinonim za pokazivanje.

Prodajna mjesta ToyWatcha u Hrvatskoj su Marli, Vlaška 13, City Center One i Praška 4 te Nicolas Concept Store, Kaptol centar u Zagrebu.

Majicu su osvojile:

Darija Gorički
Maja Gulija
Gabrijela Pekarik
Anica Jezerinac
Ivana Jajčanin

Remen su osvojili:

Mario Kolbas
Nino Černoga
Ivor Kosić
Martin Milić
Davor Koren

Sat je osvojila Mara Vidaković

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.