NAGRADNJAČA

Osvojite bodykey™by Nutrilite

06.05.2014 u 09:22

Bionic
Reading

Amway predstavlja bodykey™by NUTRILITE instant obroke - jednostavne i ukusne proizvode za kontrolu porcija i unosa kalorija. Ukusna i praktična pomoć pri kontroli obroka prilagođena pojedinačnim potrebama.

Pretilost i problemi s težinom postaju sve veći globalni problem. Zbog užurbanog stila života i brojnih obaveza mnogi često nemaju vremena za pripremu konkretnih, zdravih obroka. Stoga posežu za brzim, nezdravim opcijama koje, u većini slučajeva, dolaze u velikim porcijama. Kako bi se osjećali dobro i bolje se nosili sa svakodnevnim životom nužno je brinuti o sebi i svojoj vlastitoj dobrobiti. Prvi korak ka ostvarenju tog cilja je pravilna prehrana.

Kako bi pomogao u tom cilju, Amway predstavlja bodykey™ by NUTRILITE instant obroke, ukusne proizvode za kontrolu porcija i unosa kalorija koji mogu pomoći u provedbi programa smanjenja tjelesne težine. Linija bodykey™ proizvoda obuhvaća instant juhe, kremaste napitke i proteinske pločice koji osiguravaju potrebne hranjive sastojke i omogućavaju uživanje u raznolikim obrocima. Kada se konzumiraju kao dio zdrave prehrane s kontroliranim unosom kalorija, ovi proizvodi olakšavaju postizanje i održavanje optimalne težine i pomažu da se osjećate dobro tijekom cijelog dana.

Imajući na umu različite potrebe korisnika, Amway je razvio tri varijante svakog bodykey™ instant obroka: proizvodi iz crvene linije za smanjenje apsorpcije masnoće, proizvode iz žute linije za smanjenje apsorpcije ugljikohidrata te proizvode za uravnoteženu apsorpciju ugljikohidrata i masnoća iz narančaste linije.

Bodykey linija proizvoda uključuje:

Bodykey juhe - od rajčice ili povrća
Bodykey kremasti napitci - s okusom čokolade ili vanilije
Bodykey proteinske pločice - s okusom crvenog voća ili čokolade
Bodykey čaj - s okusom limunove trave, zelenog čaja i koprive

Bodykey™ by NUTRILITE proizvode kao i ostale proizvode tvrtke Amway, moguće je nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla (ANP). Za više informacija posjetite www.amway.hr

Tportal.hr i Amway svojim čitateljima poklanjaju dva paketa koji sadrže po dvije bodykey proteinske pločice.

Nagradu su osvojili:

Silvio Orioli
Iva Mladinović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.