SJEDOKOSA DIVA

Helen Mirren povela unuka na crveni tepih pa sve zadivila u raskošnom izdanju

15.03.2023 u 13:51

Bionic
Reading

Iako je ovogodišnja dodjela Oscara protekla u odsustvu Helen Mirren, 77-godišnja glumica pojavila se na crvenom tepihu u Los Angelesu, no za potrebe promocije novog blockbustera

Oskarom ovjenčana glumica posljednjih dana marljivo promovira superherojski film ‘Shazam! Fury of the Gods’, u kojem utjelovljuje mitološki lik Hespere. Promo turneja filma dovela ju je do Los Angelesa, gdje je ovog utorka crvenim tepihom prošetala s unukom Basilom.

  • +4
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

U sklopu svečane premijere filma Mirren je tradcionalno plijenila pozornost svojim modnim odabirom, ali i dugom sijedom kosom o kojoj je ovih dana otvoreno progovorila.

Kako je priznala, odluku od prestanku šišanja kose donijela je za vrijeme globalne pandemije, a dugu sijedu kosu u osmom desetljeću nazvala je ‘radikalnom i prilično cool’.

Na crvenom tepihu u Los Angelesu obogatila ju je dodatkom crnog rajfa i visećim naušnicama, uz izdanje u znaku raskošne, crne haljine presvučene čipkom.

Iako nema vlastite djece, glumica je jako bliska s dvojicom sinova svog supruga Taylora Hackforda: Riom i Alexanderom (44). Basil je inače sin starijeg sina Ria Hackforda, koji je umro u dobi od 51 godine u travnju 2022. od agresivnog i rijetkog oblika raka. U tadašnjoj izjavi za časopis People, Mirren i njezin suprug rekli su da su 'oboje nadahnuti životom našeg sina i posinka, Ria Hackforda, i slomljeni zbog njegovog gubitka'.