ČISTA ELEGANCIJA

Ma tko bi joj dao 65? Novi look Sharon Stone briše godine

13.03.2023 u 15:06

  • +2

Sharon Stone

Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Za dozu vedrine na oskarovskoj zabavi magazina Vanity Fair pobrinula se 65-ogodišnja zvijezda 'Sirovih strasti'

Ako postoji nešto što Sharon Stone zna napraviti na svakom crvenom tepihu, onda je to pokazati da pravila odijevanja u skladu s godinama postoje kako bi se rušila. Tijekom bogate karijere glumice, Stone je oduvijek bila revolucionarka, a oskarovska zabava u organizaciji Vanity Faira nije bila iznimka.

VANITY FAIR PARTY

Nema tko nije bio na oskarovskoj zabavi godine: Slavne ljepotice u zavodljivim kreacijama pokazale i previše

Pogledaj galeriju

Već duže vrijeme zvijezda ‘Sirovih strasti’ vjerna je dužoj pixie frizuri, koju inače nosi s bezbrižnim štihom i pomalo razbarušenim efektom, no ovoga se puta odlučila za dotjeraniji look.

Nakon što je pustila omiljenu pixie frizuru da malo naraste, u rukama frizerke Teresse Hill Stone je stigla do mikro verzije bob frizure u visini jagodica, s efektnim mokrim izgledom za najveću zabavu u oskarovskoj noći.

Začešljana unatrag, sprijeda je ostavljala dojam kao da nosi spušteni konjski rep što je, savršena frizura za žene starije od 60 godina jer ima pomlađujući efekt, bez upadanja u uobičajene frizerske klišeje.

Vizažistica Amy Oresman pobrinula se za osunčani make-up s ružičasto obojenim usnama, a zajedno s frizurom oplemenio je raskošno izdanje zvijezde ‘Sirovih strasti’.  

Njezin odabir za oskarovsku zabavu činila je kreacija libanonskog dizajnera Tonyja Warda - žuta haljina s pripadajućim ogrtačem u znaku cvjetnog veza na porubu.  

Dijamantne ‘Palma’ naušnice s potpisom brenda nakita Giorgio B i minijaturna torbica talijanskog dvojca Dolce & Gabbana u identičnoj nijansi haljine, 65- godišnjoj Stone pomogli su kompletirati svečano izdanje, i ovoga puta osmišljeno u suradnji s dugogodišnjim stilistom i bliskim prijateljem, Parisom Libbyjem.