naomi watts

Muči vas sijedi izrast? Slavna glumica na crvenom tepihu pokazala elegantno rješenje

15.03.2023 u 23:34

  • +8

Naomi Watts

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Naomi Watts pojavila se na zabavi nakon dodjele Oscara u elegantnom stajlingu u koji je uspješno uklopila svoj sijedi izrast na vrlo praktičan način

Gotovo sve žene naviknute na bojenje kose muku muče s izrastom, a za mnoge je posebno problematičan sijedi korijen kose koji narušava urednost frizure i mladolik izgled. No, Naomi Watts pokazala je elegantno rješenje koje će sijedu kosu savršeno uklopiti u cjelokupni look!

Naime, slavna glumica se na Vanity Fair zabavi nakon dodjele Oscara pojavila u elegantnom stajlingu boje pijeska kojim je postigla uspješan prijelaz od sijedog izrasta prema plavoj boji kose pa sve do haljine svjetložute nijanse.

Bilo da odlučite prigrliti svoje sijede ili čekati prvi slijedeći termin u frizerskom salonu kako biste ih prikrili, činjenica je da faza u kojoj se ističu sijedi korijeni može biti podosta nezgodna, a čini se kako je upravo u ovom triku najpraktičnije rješenje.

Watts je pokazala kako je sva mudrost u tome da izostane upadljiv kontrast, odnosno da se cjelokupni stajling prilagodi srebrnim vlasima.

Taj trik vrijedi ponajviše za plavu boju kose uz koju će ovaj prijelaz biti manje vidljiv, a na primjeru slavne 54-godišnje glumice vidjeli smo koliko pomaže koristiti suptilne nijanse ruža (poput boje breskve) te nenametljivo našminkano područje oko očiju.

  • +4
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: BILLY BENNIGHT/ADMEDIA / SIPA PRESS / EARL GIBSON III / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Osim toga, vrijedi imati na umu kako je sijeda trenutno vrlo 'in' boja kose, a to su samo potvrdile holivudske dive Andie MacDowell i osvajačica Oscara za najbolju sporednu glumicu Jamie Lee Curtis koje su blistale pri ponosnom isticanju svoje prirodne sijede kose!

  • +8
Jamie Lee Curtis Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia