ORNELA MARCH

Svoju prvu izložbu slika Sharon Stone pokazala u galeriji koju vodi Splićanka mnogima poznata iz Big Brothera

15.03.2023 u 10:59

  • +7

Sharon Stone i Ornela March

Izvor: Profimedia / Autor: filmdigital//MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

I dok je u američkim medijima fokus upravo na holivudskoj zvijezdi Sharon Stone, koja je pokazala da osim glumačkog ima i slikarski talent, nama je za oko zapela dama s kojom je pozirala, a koje se dobro sjećamo iz hrvatskog Big Brothera snimanog na Tajlandu

Svoju prvu izložbu slika, pod nazivom 'Shedding', Sharon Stone je predstavila u galeriji Allouche u Los Angelesu. Da su umjetnički krugovi prepoznali njezin talent i za slikarstvo, govori upravo prilika da je svoj rad mogla predstaviti javnosti, no ono što je nama najzanimljivije je podatak da je riječ o galeriji koju vodi 'naše gore list', Splićanka s američkom adresom Ornela March.

Možda vam na prvu ime i prezime nije poznato, no ako vam kažemo da se prije udaje za Amerikanca Josepha Marcha zvala Ornela Bešker i da je 2008. sudjelovala u hrvatskom 'Big Brotheru', koji je te sezone produkciju preselio na daleki Tajland, onda vam vjerojatno 'nešto zvoni'.

Tada je punila medijske stupce zbog svog privatnog života jer je javno otkrila da je izvanbračna kći Ive Amulića. Pjevač je to tada demantirao, a Ornela je, nakon što je i njezina majka Julijana Bešker javno priznala da je on njezin otac, odlučila napustiti Split.

Odselila se u Ameriku te je izgradila sasvim nov život, radila je u televizijskoj i filmskoj produkciji, družila se sa svjetskim facama, a onda se udala za Josepha Marcha. Ameriku danas smatra svojim domom, no i dalje rado povremeno dođe u Hrvatsku.

Ornela March kod Jimmyja Kimmela Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kao navijačica hrvatske nogometne reprezentacije boravila je 2018. na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, gdje je, mnogi se sjećaju, napala bivšeg premijera Ivu Sanadera koji se također tamo pojavio. Snimka na kojoj Ornela March viče: 'Kako vas nije sram doći ovdje? Mora te biti sram! Majke mi, neka ga bude sram', postala je viralni hit.

  • +2
Ornela March Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL