HUREM NA MUKAMA

Ostavio je trudnu, a na sudu će se boriti za kćer!

18.02.2014 u 10:41

Bionic
Reading

Can Ates, bivši zaručnik Meryem Uzerli i otac njihove djevojčice Lare, želi svoja očinska prava i spreman je boriti se za nju na sudu

Can Ates ostavio je Meryem Uzerli tijekom trudnoće objasnivši da se ne želi opet baviti pelenama i malom djecom jer ih već ima dvoje. Tada je Meryem odlučila biti samohrana majka. On je pokušavao dobiti odobrenje da bude uz nju na porođaju, ali ona je to odbila. 'Postao sam svjestan svoje odgovornosti. Žao mi je zbog svega. Molim te, dopusti da budem uz tebe kad naše dijete bude dolazilo na svijet', navodno je napisao bivšoj.

Glumica je bila odlučna u tome da mu ne dozvoli prisutnost na porođaju.

Can Ates sada prijeti da će na sudu tražiti skrbništvo nad malenom Larom, a nije mu ni drago što malena nosi majčino prezime. O tome će ipak odlučiti sud, kažu odvjetnici Cana Atesa, turskog burzovnog mešetara.

'Svjestan je pogrešaka iz prošlosti, ali želi priznati kćer i brinuti se za nju', rekli su Atesovi odvjetnici. Najavili su sudsku borbu za skrbništvo nad djevojčicom. Uzerli s kćeri trenutačno živi u Berlinu, a Ates je u Istanbulu. Ipak, ona još uvijek na društvenoj mreži ima fotke s Canom, no nema mu namjeru oprostiti ni dati mu kćer i ne sviđa joj se to što on stalno mijenja žene.