JELENA RADAN O TRUDNOĆI:

'Osjećamo se sretno i blagoslovljeno'

15.10.2013 u 11:22

Bionic
Reading

Pričali smo s pjevačicom Jelenom Radan koja nam je ispričala sve o dugoočekivanom koncertu, koliko je ponosna na album 'Voyage' koji dobiva samo pozitivne komentare te je li ona baš tako nježan cvjetić kako drugi misle

Skoro četiri mjeseca od izlaska albuma 'Voyage' Jelene Radan, došlo je vrijeme da se isti koncertno predstavi i to u Tvornici kulture u četvrtak, 24. listopada. Taj jedinstveni album okupio je brojne glazbenike koji su pomogli u njegovu stvaranju, a Jelena je priznala da joj je drago što su i kritike odlične.

Album 'Voyage' stvarala je čak pet godina, zato je vrlo zreo, a osim što lijepoj pjevačici ide u poslu, pozitivna stvar dogodila joj se i u privatnom životu.

Naime, Jelena Radan će uskoro postati majka.

'Vjerujem da se svaka žena osjeća prekrasno u tom razdoblju, iako svaka to doživljava na svoj način. Tako meni na početku nije bilo baš lako. Spadam u one koje su imale izražajnije smetnje. Hvala Bogu, i to je sad u redu. Osjećamo se sretno i blagoslovljeno. Oduvijek sam htjela postati majka, ali to se ne može nikada isplanirati', rekla je sa smiješkom Jelena kojoj smo srdačno čestitali.

Više pogledajte u video intervjuu: