GABI NOVAK U KEMIJI STILA

'Osjećam se sigurno u crnoj boji'

04.02.2010 u 16:09

Bionic
Reading

Jedna od naših najvećih pjevačica, Gabi Novak u Kemiji stila progovara o svojoj dugoj i uspješnoj glazbenoj karijeri, hrvatskoj glazbenoj sceni uopće, ali i o svojem modnom stilu koji već godinama njeguje

Gabi uvijek pazi na svoj izgled iako, kako sama priznaje, nema volje za vizažiste i cjelodnevna uljepšavanja. 'Vrijeme i godine nose svoje, ne možeš ih sakriti, ali treba se njegovati. Nema te prilike, a da ja izađem van neuređena i barem malo našminkana. Smatram to obavezom prema ljudima koji me vole', otkrila nam je Gabi Novak koja upravo ovih dana promovira svoj prvi live album.

Kao iskusna profesionalka, Gabi najviše pazi na svoj izgled tijekom nastupa. Uvijek nastupa u večernjim haljinama, a najradije nosi one crne boje. Ta joj boja, priznaje Gabi, daje sigurnost i u njoj se osjeća najbolje, kako na sceni, tako i u privatnom životu. Dugi niz godina večernje haljine za nju je radila Mirna Maksimilijanović, a zadnjih deset godina tu je ulogu uglavnom preuzela Jagoda Zadro.

Od nakita najviše voli ogrlice, slaba je na male indijske torbice, ali i na indijske šalove kojih ima jako puno u svojoj kolekciji. Što nam je još Gabi otkrila o sebi, provjerite u novoj Kemiji stila.