USPJEŠNA ARHITEKTICA

Osim ljepotom, nova ljubav Brada Pitta osvaja svijet modnim stilom

24.04.2018 u 14:46

Bionic
Reading

Nakon što je svijetom odjeknula vijest da je postala nova odabranica glumca Brada Pitta, izraelska arhitektica Neri Oxman uživa posebno zanimanje javnosti

Prema medijskim napisima, Brad i 42-godišnja arhitektica upoznali su se na fakultetu Massachusetts Institute of Technology, gdje zgodna brineta radi kao profesorica i otada ih se ne prestaje ljubavno povezivati.

Osim klasičnom ljepotom, Neri plijeni pozornost modnim stilom koji, poput Bradove bivše supruge Angeline Jolie, uključuje često nošenje crnih odjevnih komada.

  • +3
Neri Oxman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +9
Neri Oxman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepu Izraelku dežurni paparazzi ovaj su put ulovili u šetnji bostonskim sveučilišnim kampusom Cambridge, a osim znanstvenom literaturom u rukama, plijenila je poglede stajlingom u avangardnom duhu.

Prozračan crni baloner s upečatljivim remenom oko struka otkrivao je plisiran, tamnoplavi model hlača kulotica, a novo poslovno izdanje Bradova odabranica zaokružila je zanimljivim modelom cipela s otvorenom petom i predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Neri Oxman Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid

Novopečeni par je stalno u kontaktu, a Pitt je, kažu prijatelji slavnog glumca, potpuno očaran njome.

Otkako se u rujnu 2016. godine rastao od Angeline Jolie, glumcu se napokon vratio osmijeh na lice. S lijepom i uspješnom Neri Oxman viđa se još od studenog prošle godine, a par većinu vremena provodi zajedno u njezinom stanu. Magazin US Weekly razgovarao je s izvorom koji tvrdi kako je Brad u potpunosti očaran zanosnom arhitekticom te da je kemija između njih neopisiva.