ŠORC, ŠEŠIR, CRNI NOKTI

Osam vrućih trendova s pariških ulica

27.01.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Žene polude kad god vide Kate Moss u nekom novom izdanju, svaka njezina krpica i kombinacija postaju modni zakon koji se bezuvjetno poštuje. Sva u svom stilu uhvaćena je i na ulicama Pariza kamo je došla pogledati Chanelovu reviju

Ne preostaje nam ništa drugo nego promotriti što to fura bivši supermodel Kate Moss i utvrditi gradivo iz mode za ovu zimu. Prvo, fina klasična crna vunena jaknica na kojoj dužina rukava ne prelazi ručni zglob, a za razbijanje monotonije obrubljena je crvenom trakicom.

Drugo, pismo-torbica na lancu. Kate Moss će si priuštiti onu prošivenu Chanelovu, dakako.

Nadalje, obična siva kratka majica ispod crne vestice na kopčanje, V-izreza, koje prava trendseterica umije ubaciti i u najfiniji stajling.

Slijedi šorc. Crne kratke hlačice su bezvremenske, a žena kojoj dobro stoje u njima ne može promašiti. Ako malo i padnu u zaborav, kad ih Moss oživi, svi su opet u njima. Uz crne hulahopke, kaže ona.

Peto, čizme su od brušene kože, potpuno ravnih potplata, do ispod koljena, iznutra zlatne, gore rastvorene. Ne bi ona bila Kate Moss, moraju nešto imati na sebi, a ovaj put to nisu rokerske zakovice, ali su, tek naoko ovlaš, svezane zlatno-crne trake oko gležnja.

Šesti detalj, šešir. Sivi šešir s bordo trakicom, muškobanjasti, baš kako se očekuje od Kate. Sedmi začin – crno nalakirani nokti, a osmi – nakit. Lančić oko vrata i prstenje Kate često mijenja, a ovaj put sva je u zlatu. Samo naprijed, ali nenapadno!