PROLJETNO OPUŠTANJE

Orijentalna kupelj hamam dio ponude Termi Tuhelj

12.03.2013 u 15:37

Bionic
Reading

Egzotični tretmani u hamamu i wellness program – Selfness, dio su nove proljetne ponude Termi Tuhelj

Terme Tuhelj obogatile su wellness ponudu turskom ili orijentalnom kupelji - hamamom. Prostor hamama objedinjuje tursku saunu, prostoriju s velikim grijanim kamenim stolom i odmaralište namijenjeno relaksaciji nakon samog rituala. Investicija u hamam dio je dugoročnog plana kojim Terme Tuhelj, kao jedna od vodećih kontinentalnih destinacija, želi naglasak staviti nazdrav način života, te posjetiteljima pružiti uslugu više – individualno savjetovanje o istome.

Hamam je naziv za tursku, odnosno orijentalnu kupaonicu, u kojoj se ne pročišćava samo tijelo, već i duša. Ritual hamam uključuje: korištenje parne saune, različite pilinge, kao i piling s posebnom rukavicom, obloge te mnogo pjene i trljanja (gnječenja) tijela.

U Termama Tuhelj u sklopu programa posvećenog zdravlju i zdravom načinu života do kraja ožujka gostima je omogućen popust od 20% na novi Selfness program. Selfness program specifičan je paket koji osim aktivnog uživanja na bazenima, u fitnesu i saunama uključuje terapeutsku masažu vrata te demonstraciju s pisanim savjetima za vježbanje u vlastitom domu. Svaki Selfness program individualni je savjetnik sa smjernicama i uputama za zdraviji način života koji bi trebalo prakticirati
po dolasku kući.

Cijene uživanja u dvosatnim ritualima u hamamu Termi Tuhelj i prepuštanje čarima orijentalnog kupanja kreću se od 480,00 kuna do 790,00 kuna za dvije osobe. Cijena Selfness programa (3 dana (2 noćenja) po osobi) već od 1.167,00 kuna prije popusta).

Više informacija o najnovijoj ponudi Termi Tuhelj pogledajte na www.terme-tuhelj.hr