'ZDRAVO TIJELO VODI DO ZDRAVOG DUHA'

Organska kozmetika inspirirana prirodom

27.05.2013 u 08:00

Bionic
Reading

U svim poslovnicama Bauerfeind (Zagreb, Rijeka, Split i Osijek, kao i online u web-shopu može se potražiti prirodna kozmetika Dr. Organic

Kozmetika Dr.Organic inspirirana je filozofijom 'zdravo tijelo vodi do zdravog duha', a s obzirom na dolazak vrućih sunčanih dana, linije Aloa Vera Dr. Organic vlaže kožu i prirodni su zaštitnik kože od sunca.

Proizvodi Dr. Organic napravljeni su od najfinijih prirodnih i organskih sirovina te su u svakom proizvodu očuvana bioaktivna svojstva prirodnih sastojaka koja proizvode čine istinski učinkovitima. Koristeći prirodne sastojke, Dr. Organic na tržište donosi djelotvorne linije proizvoda, od kojih svaka linija odgovara određenom tipu kože i kose. Osim njege kože tijela i lica te tjemena i kose, u ponudi su i proizvodi za njegu zubi i desni.

Svi proizvodi mogu se kupiti online u web-shopu: u poslovnicama Bauerfeind ili u ljekarnama diljem Hrvatske, u trgovinama bio&bio i ljekarnama Prima pharme

Osim kozmetike, u poslovnicama Bauerfeind uz suvremenu 3D tehnologiju u tijeku je besplatno mjerenje i provjera stanja venske cirkulacije, stanja opterećenosti nogu i stopala, što olakšava pripremu za tjelesne aktivnosti i odabir adekvatne sportske obuće.