KRONOLOGIJA JEDNE LJUBAVI

Oprostila mu je izvanbračno dijete, njihova ljubav je pobijedila

05.05.2014 u 15:43

Bionic
Reading

Dvadesetak godina ljubavi Gorana Višnjića i Ivane Vrdoljak obilježili su brojni usponi i padovi, no pokazalo se da je njihova ljubav uspjela pobijediti sve

Kada se Goranu Višnjiću pružila prilika za inozemnu karijeru, preselio se u Los Angeles, a njegova tadašnja djevojka, dizajnerica Ivana Vrdoljak, uskoro je otišla za njim. Vjenčali su se 1999. i počeli živjeti holivudski san. Goran je dobio ulogu u seriji 'Hitna služba', a brz i programiran ritam spriječio ih je da uživaju u medenom mjesecu na koji su uspjeli otići tek 2002, kada su si priuštili 20 dana odmora na Ischiji, otočiću pored poznatijeg Caprija.

Svoj su san ostvarili 2007, kada su postali roditelji malenog Tina, kojeg su odlučili posvojiti. No idila nije dugo trajala jer se Goran iste godine našao usred izvanbračne

afere: ispostavilo se da je otac djeteta svoje nekadašnje školske prijateljice iz Šibenika, Mirele Rupić, s kojom je imao kratku ljetnu aferu tijekom posjeta rodnom gradu. Kada se doznalo za to, Ivanini roditelji Branka i Antun Vrdoljak bili su u avionu za Los Angeles povodom krštenja posvojenog unuka Tina Višnjića. Podsjetimo, u lipnju 2007. u javnost je dospjela informacija da se Višnjiću u Šibeniku četiri mjeseca ranije rodila kći, začeta tijekom njegova boravka u domovini godinu prije. On vijest o nevjeri nije želio komentirati, a Mirela je javno demantirala da je Goran Višnjić otac njezine kćerke. Već u lipnju Mirela je preko odvjetnika potvrdila da je Goran Višnjić otac četveromjesečne Lane Lourdes. Učinila je to jer je Višnjić navodno odbio javno priznati Lanu te ju je samo novčano pomagao. Šibenčanka je na zagrebačkom Općinskom sudu podnijela tužbu za utvrđivanje očinstva i javno rekla da joj je Goranova supruga Ivana prijetila.

Mirela Rupić


Višnjić je tada priznao u tjedniku Story da je prevario suprugu. Rekao je da će priznati dijete ako DNK analiza pokaže da je njegovo, ali i da ga nema namjeru viđati. Pravdao se rekavši da mu je 'um pomutila' vremenska razlika u kombinaciji s alkoholom te da nije znao što radi. U pokajničkom intervjuu za Story izjavio je da mu Mirela nije nimalo privlačna, da je bio toliko pijan da se ničega ni ne sjeća i da je glup što je prevario Ivanu, jedinu ženu do koje mu je stalo. Rekao je i da ga je Mirela ucjenjivala. 'Isprva me često zvala i pokušavala mi je prijetiti. Rekao sam Ivani za što me optužuje i pustio joj poruku u kojoj Mirela prijeti da će mi razoriti brak i da procijenim koliko stoji njezina šutnja, dvjesto tisuća ili dva milijuna eura', ispričao je glumac.

'Goran i ja smo zajedno išli u osnovnu školu i od tada se znamo. Za moju trudnoću on zna od početka i cijelo vrijeme se telefonski čujemo. Sve sam htjela riješiti na miran način i bez medijske pompe pa zato nisam ni potvrdila da je on otac moje kćeri. Nekako je sve išlo svojim putem do prije tri tjedna. Pale su teške riječi i naveo je da će malenu financijski potpomagati, ali da je nikada neće priznati', izjavila je tada Mirela.

Pisanje svjetskih medija o tome da je brak Ivane i Gorana u krizi te da svatko spava u svojoj sobi glumac je demantirao za Story.

'Ne znam zašto neki ljudi ne žele shvatiti da nam se dogodila jedna ružna stvar u životu, ali da ona nije vrijedna toga da uništi toliko puno lijepih. Svakome se u životu može dogoditi da napravi neku glupost zbog koje će se poslije kajati. Onaj koji misli da se njemu to ne može dogoditi laže samoga sebe. Ivana i ja smo sve na tu temu već odavno riješili i idemo dalje. Imamo predivnog sina i normalne prijatelje koji se nikada ne bi spustili na tu razinu da izmišljaju tračeve o nama za tabloide. Iskreno mi je žao svih onih koji provode dane raspravljajući o našem braku. Neka nas više puste na miru i pozabave se svojim ‘besprijekornim’ životima i ‘savršenim’ brakovima', rekao je tada Goran Višnjić.

Da su uspjeli prebroditi Goranov preljub, dokazali su 2011, kada su se odlučili na drugo dijete te su uz pomoć surogat majke dobili sina Viga Lea. Prošle godine posvojili su četverogodišnju djevojčicu Sofiju Vivien. Objavljeno je to na njegovoj web stranici na kojoj su mu brojni obožavatelji odmah pohrlili čestitati na prinovi. Ljubav Ivane i Gorana, unatoč izvanbračnoj aferi, istinama i lažima, uspjela je pobijediti i dokazati da njihovoj sreći i zajedništvu ništa i nitko ne može stati na put.