NOVA SEZONA 'SPEKTAKLA'

Opere, baleti i koncerti uživo u kinima CineStar

16.09.2015 u 14:56

Bionic
Reading

Već od idućega tjedna u CineStar kinima gledajte svjetske spektakle u naju­dobnijim sjedalima u gradu te doživite trenutke za pamćenje. Za ove vrhun­ske umjetničke izvedbe ne morate ići čak u London i Royal Opera House, jer na velika platna CineStar kina londonske opere i baleti stižu k vama, dono­seći obilje vrhunske glazbe i plesa, romantičnih arija, strastvenih koreografi­ja te blještave i gotovo električne energije

S početkom nove sezone Spektakla, posjetitelji mogu pratiti prijenose uživo s pozornice Covent Gardena u kinodvoranama u više od 60 zemalja. Prošlo­godišnja sezona postavila je mnoge rekorde gledanosti pa je tako balet Christophera Wheeldona 'Alisa u zemlji čudesa' zabilježio prodaju vi­še od 128 tisuća kinoulaznica, a 'Labuđe jezero', na dan prikazivanja u kinima, bio je najgledaniji naslov u Velikoj Britaniji. U svaki prijenos uživo uvodi nas netko od sjajnih izvođača Royal Opere, a gledatelji imaju priliku vidjeti i ekskluzivne intervjue te scene snimljene iza kulisa pozornice, kao i putem Twittera komentirati svoje doživljaje.

Ambiciozna sezona londonske Royal Opera House započinje 22. rujna u 20:15 sati prijenosom baleta 'Romeo i Julija', romantične i tužne priče koja je postala klasik dvadesetog stoljeća. U sklopu programa gledatelji će moći vidjeti i potpuno nove produkcije opera'Boris Godunov' (Musorgsky), 'Lucia di Lammermoor' (Donizetti), 'Cavalleria Rusticana' (Mascagni) i 'Pagli­acci' (Leoncavallo) u kojima ćete zasigurno uživati.

Osim sjajnih opera, Spektakli ekskluzivno donose i brojne nevjerojatne ba­letne izvedbe. The Royal Ballet predstavlja svjetske premijere dva posve nova baleta - 'Franskenstein' (Liam Scarlett) te 'Carmen' (Carlos Acosta), koji će biti izveden kao dio produkcije četiri kraća baleta.

CineStar kina u sklopu Spektakla donose još jedno veliko iznenađenje za sve ljubitelje dobre glazbe – rock koncert Erica Claptona iz The Royal Albert Halla te koncert grupe The Who iz Hyde Parka .

Nevjerojatni glazbeni i plesni spektakli uz CineStar kina dostupni su svima, uz doživljaj koji je toliko stvaran da imate osjećaj kao da ste na pozornici s glavnim junacima. Ove vrhunske izvedbe još su pristupačnije prilikom kupnje paketa ulaznica ili prilikom plaćanja CineStar Senior karticom, stoga iskoristite i ove sjajne pogodnosti.

Sve detalje potražite na CineStarovoj web stranici