neoVIDERM

Opekline od sunca? Ubodi insekata? Iritacija nakon depilacije? Pelenski osip?

08.07.2024 u 15:00

Bionic
Reading

neoVIDERM emulzija pravi je zaštitnik kože koji liječi opekline, hidratizira i regenerira kožu. Medicinski proizvod koji bi svako kućanstvo u svojoj 'maloj kućnoj ljekarni' trebalo imati!

S.O.S. proizvod za vašu kožu u svim situacijama!

U ljetnim danima i učestalim boravkom na otvorenom kožu izlažemo raznim potencijalnim opasnostima – od sunca, raznih trava, uboda insekata, do izvora topline poput roštilja ili logorske vatre. Koža je iznimno osjetljiva na vanjske utjecaje koji rezultiraju neugodnim opeklinama, crvenilom i bolnim peckanjem. Isto tako ljeti se češće depiliramo i brijemo pa takva mehanička odstranjivanja dlačica stvaraju dodatan stres nakon kojih umjesto fine, njegovane kože imamo nadraženu, iritiranu kožu prekrivenu crvenilom. Uobičajena pojava u toplim ljetnim danima kod male djece je pelenski osip, kad koža pod pelenom postane crvena i iritirana. Ako upala kože traje dulje, mogu se javiti mjehurići, erozije odnosno ranice, a poslije ljuštenje kože i suhoća. U svim nastalim situacijama valja odabrati kvalitetan proizvod koji će trenutnim djelovanjem ublažiti simptome. J

Jedan od takvih proizvoda je neoVIDERM emulzija, zaštitnik kože cijele obitelji!

Proizvod koji bi svaka kućna ljekarna trebala imati!

Zaštitnik kože cijele obitelji, neoVIDERM, emulzija je koja se svojim sastavom, a tu se posebno ističu beta glukan, hijaluronska kiselina i alginat, logično nameće kao prvi izbor u S.O.S. situacijama kad je stanje kože u pitanju. Dermatološki je testiran, prilagođen najosjetljivijoj koži te je mogu koristiti i mališani od prvog dana života. Testiran je na citotoksičnost s garancijom neprisustva teških metala u svom sastavu.

Ova višenamjenska emulzija medicinski je proizvod koji pridonosi zaštiti kože, njezinoj dubinskoj hidrataciji, smanjuje opekline i upalne procese te pospješuje fiziološki proces normalizacije kože. Prikladna je za tretiranje opeklina od sunca, površinske opekline prvog i drugog stupnja, površinskih čireva, ispucanost kože, nadraženost i crvenilo, ljuštenje, osipa, malih abrazija ali i za zaštitu kože prije i nakon radioterapije ili nekog drugog tretmana koji bi mogao izazvati reakciju. Osim toga, sjajan je pomoćnik i kod njege kože nakon tetoviranja ili nakon kemijskog pilinga.

neoVIDERM emulzija, zaštitnik je kože cijele obitelji koju preporučuju farmaceuti, dermatolozi i obiteljski liječnici. Njegujete Vašu kožu i birajte kvalitetu prije svega!

Dostupan u svim ljekarnama.