SEZONSKI FAVORIT

Opčinjene espadrilama: Čini se da su ove sandale posebno omiljene među slavnim damama s kraljevskih dvora

09.06.2020 u 12:56

Bionic
Reading

Nakon što je usred pandemije koronavirusa u Španjolskoj posljednjih mjeseci odrađivala kraljevske dužnosti iz madridske palače Zarzuela, španjolsku kraljicu Letiziu sa suprugom ponovno se može ugledati u javnosti. Par je ovoga puta odlučio posjetiti Madridski centar visokih performansi kako bi na licu mjesta provjerili kako elitni sportaši ponovno odrađuju intenzivne treninge nakon stanke uzrokovane pandemijom

Svoj kraljevski status bivša 47- godišnja novinarka ovoga je puta odlučila kombinirati s udobnim stajlingom i sportskom atmosferom uskočivši u jedno od svojih najdražih izdanja - elegantni model odijela.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njegovu ljetnu inačicu stvorenu od bijelog sakoa i pripadajućih hlača culotte sa širokim nogavicama, španjolska kraljica kombinirala je uz smeđu bluzu s točkastim uzorkom brenda Mango, da bi cjelokupno izdanje začinila modelom bezvremenskih espadrila s punom petom, za koje je zaslužan španjolski brend mint & rose.

Iako se po stilu odijevanja uvelike razlikuju, čini se kako dame s kraljevskoga dvora u ljetnim mjesecima imaju jasnog modnog favorita u znaku ove bezvremenske ljetne obuće.

Samo par dana prije španjolske kraljice Letizie, nizozemska kraljica Maxima dodijeljene dužnosti također je odlučila obavljati u espadrilama s punom petom, a među njihovim ljubiteljicama nalaze se i britanska miljenica Kate Middleton i njezina američka šogorica, Meghan Markle.

  • +4
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: PPE/pool/Nieboer/Katwijk / Sipa Press / Profimedia