POKAZALA SVE DRAŽI

Opa, Sharon Stone šeće se bez grudnjaka!

05.07.2013 u 09:49

Sharon Stone

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Guliver/Splash

Bionic
Reading

Slavna glumica, čiju ulogu u filmu 'Sirove strasti' rijetko tko može zaboraviti, zapanjuje svojim dobrim izgledom, a ovoga puta podignula je veliku prašinu pojavivši se u Parizu bez grudnjaka i otkrivši svoje draži

Pedesetpetogodišnja glumica Sharon Stone uputila se u šoping u Parizu, a za tu prigodu odjenula je lagane tirkizne hlače s uzorkom, nešto tamniju vesticu prebacila je preko ramena te pletenu majicu u boji crnoga vina. Dok se odijevala u hotelskoj sobi, Sharon možda nije znala koliko joj je pletena majica prozirna, ili je pak igrala na kartu provokativnog izgleda.

U svakom slučaju, Sharon je malo toga ostavila mašti kada se na ulicama Pariza pojavila bez grudnjaka; ispod pletene majice jasno su joj se nazirale gole grudi. Hodajući Parizom u potrazi za novim odjevnim krpicama, Sharon ničime nije dala naslutiti da zna kako joj prozirna majica otkriva sve draži, a od sunca se zaštitila velikim sunčanim naočalama te se smješkala pred brojim fotoobjektivima.

Uz odjevnu kombinaciju obula je kožne japanke te uzela poveću smeđu kožnu torbu, a i pokazala kako godine na njoj ne ostavljaju puno traga te da bi joj na izgledu zasigurno pozavidjele i mnogo mlađe glumice.