IKONA STILA

Ona baš nikad ne griješi: Olivia Palermo zna kako spojiti udobne komade odjeće i pritom izgledati chic

04.11.2020 u 10:52

Bionic
Reading

Ni aktualna pandemija ne može spriječiti slavnu influencericu Oliviju Palermo da izgleda besprijekorno. 34-godišnja ljepotica viđena je na ulicama rodnog New Yorka, u kojem živi sa suprugom Johannesom Hueblom, odjevena u još jedan u nizu genijalnih stajlinga

Proslavljena influencerica i ikona stila Olivia Palermo itekako zna što radi kada je moda u pitanju. Svoje je ime izgradila na temelju jedinstvenog osjećaja za modu i poznanstava koja je stjecala na njujorškim zabavama, a danas slovi za jednu od najbolje odjevenih žena svijeta. Njezin posljednji stajling potvrdio je tu titulu.

Palermo, za čiju se prisutnost u prvim redovima na modnim revijama bore vodeće modne kuće, dobro zna kako izgledati chic, čak i kada je zabundana od glave do pete. Ova vrsna poznavateljica mode, koju samo na Instagramu prati 6,4 milijuna ljudi, baš nikad ne razočara po pitanju stajlinga, a ovog puta osvojila nas je jednostavnošću.

Pleteni komadi i ove sezone su must have, a naglasak je na udobnim modelima koji su dobili na značenju zahvaljujući aktualnoj pandemiji koronavirusa i boravku u izolaciji. I lijepa Olivia prigrlila je ovu mantru modnih stručnjaka te se rodnim New Yorkom prošetala u udobnoj i mekoj pletenoj haljini midi kroja u boji pijeska.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Pletene haljine slove za najpoželjniji model sezone, stoga ukoliko ih još uvijek nemate u ormaru, zaista je vrijeme da to promijenite. Palermo je svoju pletenu haljinu začinila remenom u struku, a cjelokupan stajling zaokružila je jednostavnim kaputom u sivo-zelenoj nijansi, bež visokim čizmama na petu i dvobojnom svilenom maramom koja je 'došla kao šlag na tortu'.

Pletene haljine