ŽENA SA STILOM

Ona jednostavno ne zna za pogreške na crvenom tepihu

05.09.2016 u 20:07

  • +17

Crveni tepih u Veneciji

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Filmski festival u Veneciji privukao je neke od najvećih holivudskih zvijezda koje su se pojavile u svojim najboljim izdanjima. Crveni tepih Mostre prva je pokorila Emma Stone u prekasnoj srebrnoj haljini, a posljednjih dana njime je dominirala Naomi Watts

Venecijanski filmski festival započeo je prošle srijede premijerom filma 'La la Land', a crvenim tepihom tada je vladala crvenokosa zvijezda Emma Stone u blještavoj haljini na resice s potpisom Ateliera Versace.

Sljedećih su dana svi pogledi na crvenom tepihu bili uprti u jedan do najljepših, ali i najbolje odjevenih parova - prelijepu Šveđanku Aliciju Vikander i ljubimca Michaela Fassbendera. Ovaj oskarovski par predstavio je film 'The Light Between Oceans' u kojem zajedno glumi, a i tijekom kojeg je započeo ljubavnu romansu. Muza modne kuće Louis Vuitton i ovoga je puta imala zapažene stylinge, a pravu dozu glamura na Mostru je donijela glumica Amy Adams koja je oduševila asimetričnom zlatnom toaletom s potpisom Toma Forda, ujedno i redatelja filma 'Nocturnal Animals' u kojem igra.

Jedna od najbolje odjevenih glumica današnjice bez sumnje je Naomi Watts koja se redovito nalazi na listama najbolje odjevenih. Tijekom promocije novog filma 'The Bleeder' u kojem joj je partner suprug Liev Schreiber, 47-godišnja glumica pokazala je nekoliko sjajnih haljina, a zanimljivo je da ovoga puta nijedna od njih nije nosila potpis modne kuće Armani čije je kreacije dosad najčešće nosila na crvenim tepisima.

Za razgovor s novinarima glumica je odjenula ženstvenu haljinu s velikim cvjetnim printom u bijelim i crnim tonovima, a riječ je o kreaciji srpske dizajnerice s londonskom adresom Roksande Ilinčić čije kreacije rado nosi i Kate Middleton. Naomi Watts ženstvenoj haljini podarila notu ekscentričnosti zahvaljujući glomaznim smeđim sandalama Nicholasa Kirkwooda.

Plavokosa holivudska zvijezda na crvenom tepihu zasjala je poput moderne princeze u bajkovitoj haljini libanonskog dizajnera Elieja Saaba iz kolekcije couture. Čarobna haljina ukrašena je šljokicama i perlicama u obliku ptica i cvijeća, a za dašak seksipila u ovoj romantičnoj kreaciji zaslužan je dubok izrez za nogu. Glumica je sve zaokružila ručnom torbicom i crnim štiklama Jimmyja Chooa koja su pristajale uz crni remen oko struka, zaslužan za malo pomaknutiji look

Make your move... The actress said to the bishop... ?? #venice #bts

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on


U Veneciji je pokazala i prekrasnu elegantnu crnu haljinu sa suptilnim dekolteom i izvezenim cvjetnim aplikacijama u jarkim bojama s Fendijevim potpisom iz kolekcije Resort 2017 te sličnu crnu haljinu također s izvezenim pticama uz koju je nosila šik sandale s crvenim platforma-potplatom.

I mean... these boots?? #prettyplease @tabithasimmons Crazy about the dress too @fendi #dontaskdontget

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on