BIJESNA GLUMICA

Ona je uspjela ozbiljno naljutiti Jennifer Aniston

01.10.2013 u 09:22

Bionic
Reading

Jennifer Aniston nije sretna žena i sve to zahvaljujući svojoj mladoj kolegici Emmi Roberts iz filma 'Millerovi' koja nikako da se uozbilji

Jennifer Aniston dozlogrdilo je Emmino ponašanje, potpuno izvan kontrole.
'Jen nimalo ne odobrava Emmino žestoko tulumarenje i javno sramoćenje', kaže izvor. 'Čak je rekla da Emma možda neće biti pozvana na snimanje mogućeg nastavka filma ako se ne sredi', kaže izvor.


Dvadesetdvogodišnja Emma ovog ljeta prijavljena je zbog nasilničkog ponašanja u obitelji nakon okršaja s dečkom Evanom Petersom. Puštena je nakon ispitivanja, a slučaj je zatvoren.

Također se našla na udaru kritika ovog ljeta, kada se pokušala probiti preko reda u legendarnoj pekarnici Dominique Ansel u New Yorku, a iz jednog su je noćnog kluba u Michiganu morali iznijeti nakon ludog tulumarenja na proslavi 21. rođendana njezinog kolege Haydena Panettierea.


'Jen poznaje Emmu od njezine 12. godine', rekao je izvor. 'Rastužuje ju njezino ponašanje jer cijelo vrijeme podržava njezinu karijeru. Jen je veliki profesionalac i teško podnosi lude novinske naslove o Emmi.'

Izvor dodaje da i Emmina teta, Julia Roberts, također planira intervenciju zbog svoje divlje nećakinje. 'Julia je pokušala sve. Čak ju je odvela na meditaciju, ali Emma brzo gubi saveznike', piše stranica Showbiz Spy.