MODNA BAJKA

Ona je prava zvijezda, a to je potvrdila stajlingom koji obara s nogu

30.11.2016 u 09:35

  • +5

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Oskarovka Jennifer Lawrence trenutačno se provodi u Parizu i promovira film 'Passengers', a svi su primijetili nešto drugačiji, zvjezdani stajling na crvenom tepihu

Uvijek iskrena i otvorena glumica Jennifer Lawrence zaštitno je lice jedne od najpoznatijih modnih kuća na svijetu – Dior. Stoga često nosi njihove kreacije na crvenom tepihu i ovaj je put blistala od glave do pete u identičnom outfitu kakav je Dior prikazao na reviji ready-to-wear iz kolekcije za proljeće/ljeto 2017.

J-Law, kako joj mediji tepaju odmilja, uvijek zanosno izgleda u couture kreacijama, ali ističe da radije bira stajling djevojke iz susjedstva kada god joj to prilika dopušta. Ova romantična, ali vrlo ugodna kombinacija idealna je sredina za crveni tepih.


Džemper od kašmira ukrašen je jednom velikom zvijezdom i nekoliko manjih, a u slučaju da netko nije primijetio, slavna modna kuća na dnu je ispisala L’Etoile, odnosno riječ zvijezda. Džemper je Jennifer uparila baš kako je Dior zamislio, s bajkovitom suknjom koja bojom i slojevima odmah podsjeća na kul outfit jedne moderne Pepeljuge. Detaljnijim pregledom vidi se da je suknja također ukrašena, ali ne zvijezdama, već malim zlatnim kukcima.

Kako je suknja prozirna, Jennifer je odjenula donje rublje u istoj boji, a ovaj će outfit sigurno mnogima biti po volji jer nije idealan samo za crveni tepih, već za glamurozne blagdanske partyjekoji već polako kucaju na vrata. Istina je da si malo tko može priuštiti šetnju u Diorovim krpicama od glave do pete, no zato su tu povoljniji street style brendovi koji uspješno kopiraju sve trendove.

Now that's how you do geek chic #jenniferlawrence #passengers #geekchic #girlcrush

Fotografiju objavljuje Christopher Preston (@chrisprestonstylist)