KELLY RUTHERFORD

Ona je nova modna ikona i ne krije opsesiju trendom koji odiše luksuzom

29.01.2024 u 13:12

Bionic
Reading

Osobni stil američke glumice Kelly Rutherford ni po čemu se ne razlikuje od lika Lily van der Woodsen koji ju je proslavio

Zvijezda serije 'Gossip Girl' postala je novom modnom ikonom 'preko noći'.

Njezini outfit selfiji iz lifta privukli su pažnju obožavatelja svih dobnih skupina, na TikToku zaradila je titulu 'Birkin mame', a posljednjih dana smiješila se iz prvih redova haute couture revija u Parizu.

Nova modna ikona pritom ne krije naklonost prema ultra-chic trendu u znaku monokromatskih stajlinga, s posebnim naglaskom na bijeloj boji.

  • +4
Bijeli stajlinzi Kelly Rutherford Izvor: Profimedia / Autor: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dokazala je to na Instagramu neodoljivim izdanjem u znaku širokog džempera, nošenog preko duge bijele haljine, ali i na netom završenom Tjednu visoke mode u Parizu.

Prilikom dolaska na reviju brenda Patou, poigrala se komadima u kremastoj i bijeloj boji, začinivši ih dodacima sa zlatnim akcentima.

Na reviji francuskog Diora plijenila je elegancijom u kompletu stvorenom od kratkog sakoa i duge suknje zaokruženoj salonkama nijanse nude. Klasična kombinacija koju bi nesumnjivo nosila i Lily van der Woodsen.

  • +7
Kelly Rutherford Izvor: Profimedia / Autor: AURENT VU / SIPA PRESS / BERZANE NASSER/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Poznata 55- godišnja glumica i prije boravka u Parizu isticala se pažljivo osmišljenim tonalnim izdanjima.

Početkom listopada, na reviji brenda L'Oréal Walk Your Worth, pojavila se u bijelom odijelu predimenzioniranog kroja, učinivši ga posebno glamuroznim dodatkom svjetlucave torbice u obliku mašne.