PODIŽE JOJ RASPOLOŽENJE

Kakva majka, takva kći: Blake Lively otkrila koju je modnu slabost naslijedila od Elaine

20.12.2023 u 08:34

Bionic
Reading

U novoj objavi na Instagramu, zvijezda serije 'Tračerica' slavi svoju mamu i njezinu sposobnost stiliziranja osmišljenih kombinacija nakitom

Supruga holivudske zvijezde Ryana Reynoldsa otkrila je da njezina majka, Elaine Lively, preferira 'maksimalistički' nakit - osobito nizanje ogrlica - kvalitetu koju je sama naslijedila od umirovljene talent menadžerice.

Uz selfie, Blake je izjavila kako bi voljela da se izraz 'sakupljač' zamijeni riječju 'maksimalist'.

'S nakitom se odmah osjećam bolje. Pitam se odakle mi to...', u šaljivom tonu prokomentirala je 36- godišnja Blake Lively.

Također je podijelila smiješnu anegdotu koja se krije iza njihove fotografije.

Majku Elaine zamolila je da joj pomogne u modeliranju nakita brenda Tiffany & Co., a kada ju je pitala koju bi ogrlicu htjela nositi, odgovorila je: 'Sve'.

'Ne. odaberi svoju omiljenu', odgovorila je Blake, na što je njezina mama rekla, 'SVE. Uključi svjetlo za šminkanje'.

ELAINE LIVELY

Nakon ludog tjedna Blake Lively snimljena u društvu najvažnije žene u svom životu

Pogledaj galeriju

Još jedan majka- kći dvojac nedavno je sklopio partnerstvo s legendarnim luksuznim draguljarom kako bi predstavio kolekciju Tiffany Lock.

Ranije ovog mjeseca, manekenka Lily Aldridge također seoglasila na Instagramu kako bi podijelila nekoliko fotografija sa svojom 11-godišnjom kćeri, Dixie Pearl, noseći neke komade iz kolekcije, koja je debitirala ranije ove godine kampanjom koju predvodi nekoliko zvijezda: ROSÉ iz grupe Blackpink, Jimin iz BTS-a, Nancy Ajram i glumica Florence Pugh.

'@TiffanyAndCo za praznike s mojom najdražom djevojkom na svijetu 🩵', napisala je 38-godišnja Viktorijina anđelica uz selfie.