KELLY RUTHERFORD

Zvijezda 'Tračerice' nova je modna ikona: Njezini stajlinzi iz lifta postali su ogroman hit

06.01.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Karijeru američke glumice Kelly Rutherford obilježila je uloga Lily van der Woodsen u hit seriji 'Tračerica' a, po svemu sudeći, snažno je utjecala i na njezin osobni stil odijevanja

Na malim ekranima, majka Serene van der Woodsen (Blake Lively) bila je svojevrsnom pionirkom danas iznimno popularne estetike tihog luksuza.

Njezina modna izdanja za koja se pobrinuo kostimograf Eric Daman - štićenik ni manje ni više nego legendarne Patricie Field - odisala su elegancijom, sofisticiranošću i neporecivom snagom koju emitira jedna imućna žena s njujorškog Upper East Sidea.

  • +3
Kelly Rutherford u seriji 'Gossip Girl' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Osobni stil glumice Kelly Rutherford ni po čemu se ne razlikuje od lika koji ju je proslavio. Luksuzna pletiva, prigušene boje i skupocjene torbice na ramenu samo su neki od elemenata stajlinga zvijezde serije 'Gossip Girl', a kojim redovito inspirira milijunsku vojsku pratitelja na Instagramu.

Njezini outfit selfiji iz lifta privukli su pažnju obožavatelja svih dobnih skupina, a na TikToku je zaradila titulu 'Birkin mame'.

Influencerica Ellie Delphine, nazvala ju je 'OG Birkin mamom' na Instagramu izdvajajući činjenicu da je sve ove godine ostala vjerna svom osobnom stilu koji je elegantan, jednostavan, a istovremeno dojmljiv.

Dio njegove privlačnosti leži i u tome da podržava nedovoljno afirmirane modne brendove vođene načelima održivosti.

Uz brendove kao što su francuski Dépêche-toi i transilvanijski brend pletiva Ami Amalia, njezino pažljivo biranje komada u stajlinzima nudi osnažujuću promjenu istovjetnosti koja se često viđa među stilskim utjecajnim osobama na društvenim mrežama.

Njezine fotografije osmišljenih stajinga i dnevne afirmacije dašak su svježeg zraka, a ako njezino novootkriveno obožavateljstvo na Tiktoku išta govori to je da će njezin status ikone stila samo rasti u mjesecima pred nama.