Kelly Rutherford

Proslavila se stajlinzima iz lifta, ali ovom 'old school' elegancijom sve je ostavila bez riječi

23.01.2024 u 09:40

  • +7

Kelly Rutherford

Izvor: Profimedia / Autor: AURENT VU / SIPA PRESS / BERZANE NASSER/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kelly Rutherford, nova modna ikona, stigla je na Tjedan mode u Parizu, a sa sobom je dovela i visoku dozu elegancije i profinjenosti. U potpunosti prigrlivši luksuzni stil majke s Upper East Sidea lika iz serije 'Tračerice' koji ju je proslavio Kelly je bila utjelovljenje tihog luksuza

Karijeru američke glumice Kelly Rutherford obilježila je uloga Lily van der Woodsen, a kao majka Serene van der Woodsen (Blake Lively) bila je svojevrsna pionirka danas iznimno popularne estetike tihog luksuza. Od nedavno Kelly je dobila titulu nove modne ikone i to zahvaljujući svojim outfit selfijama iz lifta koji su privukli su pažnju obožavatelja svih dobnih skupina, a na TikToku je zaradila titulu 'Birkin mame'.

Stigavši na reviju kultne francuske modne kuće Dior na kojoj je prikazana revija za proljeće/ljeto 2024., glumica, koja je s razlogom imala rezervirano mjesto u prvom redu, izgleda je vrlo sofisticirano i elegantno u klasičnom odijelu s potpisom Christian Diora.

Kellyn vrhunski profinjen komplet sastojao se od pripijenog, skraćenog krem sakoa s okruglim gumbima ukrašenim CD logotipom brenda te plisirane suknje A-kroja u istoj nježnoj nijansi. Kelly je nosila odijelo sa suknjom - dugogodišnji dio Diorove odjeće - sa sjajnim bež slingback sandalama ukrašenim lijepom mašnom s jedne strane i krem torbom Lady Dior iz najnovije kolekcije. A Njedini nakit bio je veliki zlatni prsten u obliku otmjenog metalnog čvora.

Po pitanju šminke i frizure Kelly se također držala minimalizma te je svoju ravnu plavu kosu zataknula iza ušiju i nosila prirodnu šminku, uključujući suptilno ružičaste usne i sjajnu 'nude' manikuru.

Najpoznatija po ulozi bogatašice Ose, bogate supruge sa Upper East Sidea, Lily van der Woodsen u kultnoj klasičnoj seriji 'Tračerica', Kelly se u posljednje vrijeme našla u centru pažnje zahvaljujući svojim selfijima u ogledalu koje je dijelila na Instagramu.

Njezini stajlinzi često uključuju bezvremenske basic komade u neutralnim tonovima - udobne veste, plisirane hlače, suknje A kroja - u kombinaciji s odličnim kaputima, dojmljivim čizmama i velikim sunčanim naočalama. Besprijekorno elegantni i luksuzani, baš poput Lilyne garderobe, ali puno više cool i inventivniji, Kellyni stajlinzi su dokaz da uživa u dotjerivanju svakog jutra.

Njezin najnoviji Diorov izgled još je jedan dokaz da se 'old school' glamur vratio na velika vrata, da je elegancija i itekako poželjna, a da damska estetika dobiva sjajan rebranding.

  • +3
Kelly Rutherford u seriji 'Gossip Girl' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia