KATE JE OUT, LETIZIA JE IN

Ona je nova kraljica modnog svijeta

02.06.2014 u 14:45

  • +4

Princeza Letizia

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Robert Marquardt

Bionic
Reading

Nakon što je u ponedjeljak abdicirao španjolski kralj Juan Carlos, prijestolje preuzima njegov sin Felipe. To u fokus zbivanja baca i njegovu suprugu, novinarku Letiziju Ortiz, koju svijet zna kao 'princezu Letiziju' – ženu odlična modnog stila

Sve oči svijeta uperene su u španjolskog princa, 46-godišnjeg Felipea i njegovu životnu družicu princezu Letiziju. Oni će postati novi vladari Španjolske, a modni svijet imat će o čemu pričati, jer Letizia slovi kao jedna od deset najbolje odjevenih žena na svijetu prema ljestvici prestižnog časopisa Vanity Faira.


Kad smo kod kraljevskih obitelji, za sada veću popularnost u modnom svijetu uživa vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, no koliko god dobro odjevena bila, ima dvije slabe točke – nosi preslične krojeve haljina i vječito je u dosadnim cipelama. I tu nastupa princeza Letizia.

I dok Kate fura salonke boje pudera, klasične, uz sve i svašta, i vrlo rijetko napravi kakav odmak u obliku crnih inačica s punom petom, Letizia zna kakvu moć ima ovaj modni dodatak.

Letizia inače njeguje čistu eleganciju, zbog vitke linije i tanašnog struka može si priuštiti gotovo sve što poželi odjenuti, najčešće su to lijepo krojene haljine, često suknjice raznih krojeva i decentnih dužina, a jednako dobro nosi i hlače. Pažljivo bira stylinge za različite prigode, a poslovni imidž prožet ženstvenošću uvijek je baca na stranu pozitivnih modnih kritika.

Da najbolje od nje u modnom smislu tek možemo očekivati, jamči krunidba koja će je baciti u novi fokus zanimanja javnosti. Mi smo pohvatali neke njezine nedavne modne iskorake u javnosti - pogledajte kako je odlične kombinacije znala isfurati!