gigi hadid

Omiljeno pletivo vraća se u velikom stilu: Ovaj komad nosi se do kraja sezone

07.11.2023 u 09:19

Bionic
Reading

Iako nikad nije bio 'out', manekenka Gigi Hadid svojim je nedavnim stajlinzima oživjela kardigan koji ubrzano postaje nezaobilazan komad ulične mode

Zbog svoje mekoće i svestranosti, kardigan ostaje jedan od najdražih modnih komada tijekom hladnijeg doba godine, a njegove mnogobrojne obožavateljice razveselit će vijest kako ga je na scenu u punom sjaju vratila manekenka Gigi Hadid.

Jedna od najutjecajnijih supermodela današnjice u ovom je komadu viđena u čak dva navrata, što znači samo jedno - kardigan je itekako 'in'!

  • +5
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prvo smo je vidjeli u komadu koji je mnoge osvojio na prvu; šarenom kardiganu s plavim, zelenim, narančastim i smeđim prugama na bijeloj podlozi, koji je lijepo uskladila sa smeđom bajkerskom jaknom i klasičnim ravnim trapericama.

Samo dan kasnije ponovno je birala ovaj udobni i praktični odjevni predmet, ali ovoga puta u trendi crvenoj boji. Isticao se zlatnim gumbićima te opuštenim, predimenzioniranim krojem koji ga je u trenu učinio velikih hitom, posebno jer je nošen na hit mokasinke te usklađen sa širokim sivim trapericama i odgovarajućom crvenom majicom.

  • +2
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Kardigan se već ranije nametnuo kao potencijalni trend sezone jer je viđen u nekolicini novih kolekcija najutjecajnijih brendova, a posebnu popularnost već tri godine uživa Khaiteov Scarlet kardigan. Ovo luksuzno pletivo rasproda se čim stigne na police, a njegov chic dizajn i dalje se pokazuje kao potpuno neodoljiv modnim zaljubljenicama.

No, čak i ako niste spremni uložiti u tako luskuzan odjevni komad, kardigan u svom stilu lako ćete pronaći i po pristupačnijoj cijeni u nekom od omiljenih high street brendova koji i ove sezone donose pregršt modela s kojima ne možete pogriješiti.