REESE WITHERSPOON

Omiljeni ljetni uzorak savršeno je rješenje za ljetne mjesece, a plavokosa glumica ga naprosto obožava

28.07.2021 u 11:27

Bionic
Reading

Reese Witherspoon, glumica i producentica poznata je po svojim ženstvenim modnim kombinacijama koje joj odlično pristaju, a jedan od njezinih najdražih uzoraka iz kojeg ne izlazi tijekom toplijih mjeseci je svakako šarmantni gingham

Prepoznatljivi kvadratići, najčešće u kombinaciji bijele i plave, ali i crne, crvene, ružičaste ili žute, osvojio je svijet još u pedesetima prošloga stoljeća kad su ga s puno stila isfurale tadašnje modne ikone poput Brigitte Bardot ili Audrey Hepburn.

Ovaj nježni uzorak poznat kao gingham ili vichy, unazad nekoliko sezona uvijek se vraća na modnu scenu tijekom proljetno-ljetne sezone te ga možemo vidjeti i na topovima, haljinama, hlačama, suknjama, kupaćim kostimima...

Šarmantni kvadratići donose bezbrižnu vibru ljetovanja i francuske rivijere, a izgledaju savršeno i u kombinaciji s jeansom, lanom, pamukom....

Nije važno koju ćete kombinaciju boja crno-bijelu, plavo-bijelu ili ružičasto-bijelu, jer gingham u svim varijantama izgleda trendi i lijepo.

  • +9
Najljepše haljine gingham uzorka Izvor: Promo fotografije / Autor: Staud

Trendseterice ga obožavaju jer izgleda slatko i chic, pa ne čudi da je ovaj dezen omiljen i u garderobi mladolike Reese Witherspoon koja kao da nije ostarila niti dana otkako se proslavila ulogom u romantičnoj komediji 'Plavuša s Harvarda'.

Nagrađivana glumica koju smo vidjeli i u 'Malim lažima', najradije bira ženstvene kreacije koje ističu njezinu skladnu figuru pa je vrlo često možemo vidjeti i u odjeći s uzorkom ginghama koja je baš kao stvorena za ovu slatku plavušu.

Prilikom predstavljanja prijedloga knjige za svoj književni klub, 45-godišnja glumica je na Instagram profilu pokazala i predivnu kombinaciju koju vrijedi iskopirati. Top gingham uzorka s volanima spojila je s kratkim hlačicama sivomaslinaste boje i kreirala jednostavan, a nevjerojatno cool look.

Nekoliko dana ranije, plavuša se pojavila u crveno-bijeloj kockastoj haljini s trendi puf rukavima, a nosila je i gingham haljinu u plavo-bijeloj kombinaciji.

Da je veliki fan šarmantnog ginghama dokazala je i osmislivši kupaći kostim za svoj brend Draper James koji odiše neodoljivom retro vibrom.